Artikel top billede

Jagten på Baggers svindel-penge åbnes igen

Måske er Stein Baggers omgangskreds i gang med at hvidvaske forsvundne millioner fra IT Factory-skandalen.

Læs også: Stein Bagger i gang med nyt selskab under dæknavn.

Kammeradvokaten genåbner jagten på de 200 millioner kroner, der aldrig er blevet fundet i boet efter Stein Baggers svindelramte IT Factory, skriver Børsen.

Det sker, efter det er kommet frem, at Stein Bagger er i kommet i virksomhedspraktik i et flyttefirma, der er finansieret af penge fra et ukendt offshore-selskab.

Ifølge Børsen vil kurator Boris Frederiksen nu kigge nærmere på, om disse penge kan være en del af de forsvunde millioner fra IT Factory - og altså led i en hvidvaskning af pengene, der måske føres ind i landet igen.

Kurator Boris Frederiksen siger til Børsen, at han er 'begyndt at tænke lidt over,' hvad han kan spørge Stein Bagger om. Han planlægger at tage en snak med Stein Bagger snarest.

Boris Frederiksen siger, at han er gået i tænkeboks for at finde måder at efterprøve det, som Stein Bagger siger.

Læs også: Stein Bagger i gang med nyt selskab under dæknavn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere