Lær fem smarte finter til Samsung Galaxy S III

Samsungs supermobil er en af de bedste i butikkerne lige nu, men de færreste kender alle dens smarte funktioner. Se her hvordan du får meget mere ud af Samsung Galaxy S III.

1. Ring automatisk op 

Samsung Galaxy S III er i stand til at ringe op, uden du behøver at gøre ret meget. Når en sms eller en kontaktperson vises på skærmen, skal du blot tage telefonen op til øret.

Herefter vil mobilen automatisk ringe op til vedkommende. Det skyldes, at Galaxy S III er i stand til at registrere mobilens bevægelse og dermed sætte opkaldet i gang.

2. Giv mobilen mundtlige ordrer

Samsung Galaxy S III kan styres, uden du rører ved skærmen. Du skal bare tale eller råbe til telefonen.

Gå ind i Indstillinger - Sprog og input - Stemme cmd t. apps
Her har du mulighed for at aktivere en lang række stemmekontrollede funktioner.

Det er blandt andet muligt at få kameraet til at tage billeder ved at sige capture eller shoot.

Det er også ganske praktisk at kunne råbe snooze eller stop, hvis du gerne vil sove lidt længere og sætte urets alarm på pause.

3. Lav dine egne vibrationer

Det er muligt at oprette et unikt vibrationsmønster med mobilen. Du skal blot gå ind i Indstillinger - Lyd - Enhedsvibration - og til sidst vælge Opret.

Du kan altså selv bestemme, hvordan vibrationen skal lyde ved at taste på mobilen.

Et hurtigt tryk på skærmen forvandles til en lille vibration, mens et langt tryk ikke overraskende giver et langt brummeri.

Det er nærmest muligt at lave en lille vibrationsmelodi.

Kun fantasien sætter grænser.

Det særlige vibrationsmønster kan knyttes til en bestemt kontakt eller en gruppe i kontakter.

Derfor er du ikke i tvivl, hvis det er en bestemt person, som ringer eller sms'er - selv om du har sat mobilen på lydløs og ikke kan se skærmen.

4. Tag et screenshot

Tidligere har det været mere eller mindre umuligt at tage screenshots med Android-telefoner. Det er dog blevet nemmere med de nyeste udgaver af Googles mobile styresystem, og det gælder også for Samsung Galaxy S III.

Her skal bare trykke på power-knappen og tasten på fronten. Dit screenshot gemmes i en mappe, som du kan finde under Galleri.

5. Bedre lyd under opkald

Mobiltelefoner byder sjældent på fabelagtig lyd, men med Galaxy S III er det muligt at justere lidt selv.

I hvert fald når det gælder opkald.

Når telefondelen er aktiveret, skal der klikkes på menuknappen i nederste venstre hjørne på mobilen. Herefter skal der trykkes på Opkaldsindstillinger og vælges Indstillinger for Lyd-EQ under opkald.

Nu er det muligt at justere lydoplevelsen, og den kan eksempelvis optimeres til dit højre eller venstre øre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere