Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen

Danske KMD samarbejder med ny indisk it-kæmpe

It-giganten KMD samarbejder med en ny indisk it-kæmpe, der er godt på vej ind i Danmark.

Læs også:

Sådan truer indisk it-gigant danske virksomheder

Indisk it-gigant i Danmark: Her skal vi tjene penge

KMD med hovedsæde i Ballerup samarbejder med det indiske it-selskab Tata TCS, der er godt på vej ind i landet.

Det oplyser salgsdirektør Karen Nielsen fra KMD:

"Vi hilser Tata TCS velkommen både som konkurrent men også som samarbejdspartner," udtaler hun.

Dermed er hun på linje med IBM, CSC og NNIT, hvis reaktion du kan læse mere om her.

Karen Nielsen oplyser, at udover KMD og Tata er konkurrenter på diverse projekter og udbud, så er de også ofte samarbejdspartnere, hvor man udnytter hinandens kompetencer.

Samarbejde med TATA

"I KMD har vi god erfaring med at samarbejde med udenlandske partnere og har blandt andet i mange år haft gode strategiske samarbejder med indiske Mahindra Satyam og tyske SAP."

"Så udover en konkurrent, så ser vi også ankomsten af Tata TCS som en god mulighed for at bringe vores unikke kompetencer i spil," forklarer hun.

"Vi kan i den forbindelse nævne, at vi på nuværende tidspunkt allerede samarbejder med Tata TCS som underleverandør," afslører Karen Nielsen.

KMD ønsker dog ikke at løfte sløret for, hvad samarbejdet mere konkret går ud på eller hvilke kunder, der nyder godt af samarbejdet.

Lyn-indtog i Danmark

Tata har for nyligt hugget TDC som kunde fra CSC, hvilket kostede hundreder af ansatte jobbet og firmaet kontrakter for milliarder af kroner. 

Det indiske firma lyn-oprettede i forbindelse med TDC-overtagelsen et dansk firma, hvor overdragne CSC-medarbejdere er ansat.

I al fald de medarbejdere som overlevede en massefyring, som Tata TCS gennemførte kort efter overtagelsen.   

Hvad angår KMD, blev firmaet i sidste uge købt af den amerikanske kapitalfond Advent International for en ukendt milliardpris, og firmaet overvejer nu selskabskonstruktionen. 

Læs også:

Sådan truer indisk it-gigant danske virksomheder

Indisk it-gigant i Danmark: Her skal vi tjene penge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere