Hands on med Nokia Lumia 920: Ingeniørens nye slagvåben

Nokia er klar med sin Lumia 920 den 29. november. Vi har allerede fået fingre i mobilen, der kører styresystemet Windows Phone 8. Her er vores umiddelbare vurdering af telefonen.

Kan Nokia få et vellykket comeback på den helt store mobilscene? Mobilen Lumia 920 vil muligvis besvare det spørgsmål, når den rammer butikkerne den 29. november. 

Telefonen er ventet med spænding, og en brugerundersøgelse på Comon.dk viste for nylig, at læserne hellere ville have Nokia Lumia 920 frem for konkurrenter som Samsung Galaxy S III og Apple iPhone 5.

Efter at have holdt fast i styresystemet Symbian i adskillige år har Nokia valgt at storsatse på Windows Phone, der er Microsofts mobile styresystem, men som hidtil har haltet voldsomt efter Android og Apples iOS.

Lumia 920 er udstyret med den aktuelt nyeste version, Windows Phone 8, der blev lanceret i slutningen af oktober.

Vi har fået fingre i den nye mobil fra den finske telefonproducent, og i denne video kan du se, hvordan den virker - og vores førstehåndsindtryk:

[video splash=105471]0ac81324-1a81-9328.mp4[/video]
IT-JOB

Bonnier Publications A/S

Full Stack Webudvikler

Element Logic Denmark A/S

Solution Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere