Artikel top billede

Stort softwareudbud genopstår fra de døde

I en nytilpasset udgave genopstår stort softwareudbud, som styrelse ellers har annulleret. En droppet digital adressebog spøger.

Digitaliseringsstyrelsen valgte at tage livet af softwareudbuddet med bekendtgørelsesnummer 2012/S 100-166497, der havde en værdi af op til 100 millioner kroner.

Dog skrev styrelsen, at det måske blev genudbudt senere.

Det er så sket nu.

Men udbuddet er genopstået i et noget andet format - eller krop - om man vil.

Således er alle opgaver omkring den fælles digitale adressebog, FOA, hevet ud af det nye udbud.

Digital adressebog spøger

"Ved cirkulære nr. 75 af 31.10.2012 er det besluttet at nedlægge Den Fællesoffentlige Adressedatabase (FOA), og som konsekvens heraf annulleres Digitaliseringsstyrelsens igangværende udbudsforretning af rammekontrakt om indkøb af standard vedligehold, forvaltning og softwareudvikling," hed det ved den tidligere annullering.

På samme måde er opgaver om høringsportalen taget ud.

På trods af ændrede beskrivelser af de opgaver, som bydere skal udføre, så fastholder styrelsen vurderingen af udbuddets værdi.

Det nye udbud har bekendtgørelsesnummer 2012/S 224-369164, hvis leverandører skulle være blevet forvirret over de mange udbudsbekendtgørelser.

Du kan læse mere om opgaverne i forbindelse med det nye udbud her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere