Artikel top billede

HP: Så enkel skal storage være i fremtiden

Reportage: HP løfter sløret for nye storage-løsninger, der skal få pengene til at rulle for alvor. Tag med til Frankfurt, hvor HP netop nu holder hof for 9.000 mennesker.

Frankfurt: På HP's europæiske brugerkonference Discover i Frankfurt, hvor mere end 9.000 mennesker er samlet i disse dage, offentliggjorde HP et par helt nye storage-produkter.

Produkterne skal være med til bringe verdens største it-virksomheden på rette spor igen. 

HP's storage-produkter er designet til tre konkrete områder - 'primary storage', backup og analytics. 

Det er specielt med fokus på de mellemstore virksomheder, og HP mener, at der er adskillige virksomheder, der kunne have gavn af de nye løsninger.

"Mange virksomheder har fragmenterede storage-miljøer. HP Converged Storage er helt det modsatte. Det er en enkel arkitektur for lagring, som fungerer over hele linjen," siger David Scott, HP's storage-direktør.

Han estimerer, at 'mid-markedet' har en potentiel værdi på lidt over seks milliarder kroner.  

Polymorphic simplicity

Og så blev tæppet trukket væk og en mindre gul kasse på scenen tog alt opmærksomheden. HP 3PAR StoreServ 7000.

Modellen er en del af 3PAR storage-løsningen, som ifølge Dave Donatellie er high-end storage til en tredjedel af prisen. 

På den måde mener HP, at man kan lukke hullet for high-end storage til mellemstore virksomheder.

"Vores vision er 'plymorphic simplicity'. Det betyder "mange" og "former og størrelser" - således er vores vision at levere mange former og størrelser på en simpel måde. En enkel arkitektur for storage, og det er en revolution," siger Dabvid Scott. 

Lagring for alle

Den nye storage-platform er en del af HP's udvidede Converged Storage portefølje, og meningen er, at lagring skal blive langt mere enkel med en fælles arkitektur for alle typer af kundeløsninger.

Det store fokus på lagringssiden kom i 2010 med opkøbet af 3Par, men prisniveauerne har hidtil gjort, at det ikke har været interessant for mindre kunder - det skal der nu laves om på.

Priserne starter fra omkring 150.000 kroner. Til gængæld lover HP, at administrering af lagringen vil falde med 90 procent og garanterer samtidig, at kapaciteten vil blive reduceret med 50 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere