Her er årets 10 mest populære Kloge Åge-artikler

Hvem siger, at nettet kun er til korte historier? Det seneste år har vi skrevet mange lange artikler om Windows 8, forfærdelige it-indkøb og opsætning af bedre trådløst netværk. Her er de 10 bedste.

1. Fem dage med Windows 8: Hit eller flop?
Hvordan er det at skifte til Windows 8? Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke? Her er dommen over Microsofts nye styresystem efter fem dage i medgang og modgang.
Link

2. Her er fem sjove danske websider du skal kende

Trænger dine lattermuskler til en omgang fitness på dansk? Vi viser vej til fem websider fyldt med humor og vanvittig satire.
Link

3. Top 5: Mine værste it-indkøb nogensinde
Ustabil blækprinter til 2.000 kroner, dvd-drev som ikke virker og harddiske, som begår selvmord. Her er mit personlige rædselskabinet over de værste it-køb.
Link

4. Så nemt får du amerikansk Netflix - med lidt fusk

Den amerikanske streamingtjeneste Netflix er på vej til Danmark, men det bliver formentlig i en lettere amputeret form. Det er dog nemt at få adgang til det fulde videobibliotek, og du kan her se hvordan.
Link

5. Prøvekørt: Det bedste og det værste ved Windows 8
Hvad fungerer, og hvad fungerer slet ikke med Windows 8? Vi har prøvekørt Consumer Preview af Microsofts nye styresystem, der byder på både fede funktioner og forfærdelige frustrationer.
Link

6. 9 ting du skal vide om Microsofts nye Windows 8

Microsofts nyeste styresystem er nu helt færdigt, og det er markant anderledes end Windows 7. Her får du overblikket over alt det nye i Windows 8.
Link

7. 10 tips: Det skal du huske når du køber studiebærbar
Hvad har du brug for, hvis du skal have en super studiebærbar? Vi giver dig her 10 gode råd i jagten på den perfekte computer.
Link

8. Guide: Sådan får du bedre trådløst net
En ny router kan give dig bedre ydelse, rækkevidde og sikkerhed. Men en ny router er ikke altid den bedste løsning.
Link

9. Sådan redder du en computer hærget af virus

Med en smart finte i Windows 7 kan du spole tiden tilbage og redde en malware-smadret maskine. Samtidig kan du med et gratis værktøj genskabe forsvundne filer, som den onde virus har slettet.
Link

10. Læserne: Her er vores værste it-indkøb
Det er ikke al it-udstyr, som er det rene guld. Her er nogle af læsernes skrækhistorier.
Link




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere