Her er årets 10 mest populære Kloge Åge-artikler

Hvem siger, at nettet kun er til korte historier? Det seneste år har vi skrevet mange lange artikler om Windows 8, forfærdelige it-indkøb og opsætning af bedre trådløst netværk. Her er de 10 bedste.

1. Fem dage med Windows 8: Hit eller flop?
Hvordan er det at skifte til Windows 8? Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke? Her er dommen over Microsofts nye styresystem efter fem dage i medgang og modgang.
Link

2. Her er fem sjove danske websider du skal kende
Trænger dine lattermuskler til en omgang fitness på dansk? Vi viser vej til fem websider fyldt med humor og vanvittig satire.
Link

3. Top 5: Mine værste it-indkøb nogensinde
Ustabil blækprinter til 2.000 kroner, dvd-drev som ikke virker og harddiske, som begår selvmord. Her er mit personlige rædselskabinet over de værste it-køb.
Link

4. Så nemt får du amerikansk Netflix - med lidt fusk
Den amerikanske streamingtjeneste Netflix er på vej til Danmark, men det bliver formentlig i en lettere amputeret form. Det er dog nemt at få adgang til det fulde videobibliotek, og du kan her se hvordan.
Link

5. Prøvekørt: Det bedste og det værste ved Windows 8
Hvad fungerer, og hvad fungerer slet ikke med Windows 8? Vi har prøvekørt Consumer Preview af Microsofts nye styresystem, der byder på både fede funktioner og forfærdelige frustrationer.
Link

6. 9 ting du skal vide om Microsofts nye Windows 8
Microsofts nyeste styresystem er nu helt færdigt, og det er markant anderledes end Windows 7. Her får du overblikket over alt det nye i Windows 8.
Link

7. 10 tips: Det skal du huske når du køber studiebærbar
Hvad har du brug for, hvis du skal have en super studiebærbar? Vi giver dig her 10 gode råd i jagten på den perfekte computer.
Link

8. Guide: Sådan får du bedre trådløst net
En ny router kan give dig bedre ydelse, rækkevidde og sikkerhed. Men en ny router er ikke altid den bedste løsning.
Link

9. Sådan redder du en computer hærget af virus
Med en smart finte i Windows 7 kan du spole tiden tilbage og redde en malware-smadret maskine. Samtidig kan du med et gratis værktøj genskabe forsvundne filer, som den onde virus har slettet.
Link

10. Læserne: Her er vores værste it-indkøb
Det er ikke al it-udstyr, som er det rene guld. Her er nogle af læsernes skrækhistorier.
Link
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.