Stærke tricks: Forlæng batteritiden på din mobil

Løber din mobil eller bærbare tør for strøm alt for hurtigt? De fleste har oplevet det - og især, når der ikke er en stikkontakt i nærheden. Her er en række tips, som hjælper dig med at spare på den dyrebare strøm.

Det er aldrig til at vide med juletrafikken. Selv om du afsætter rigelig tid, er der ikke meget at stille op, hvis toget er forsinket eller køen på motorvejen bliver ved i det uendelige.

I sådanne tilfælde er det rart at have en smartphone eller tablet at udfylde ventetiden med. Derfor ville det føje spot til skade, hvis du på grund af forsinkelserne også løber tør for strøm.

Heldigvis findes der nogle ting, du kan gøre for at spare på batteriet, så dine mobile apparater holder længere.

Invester i et etui med indbygget batteri
Et etui med indbygget ekstrabatteri til din telefon giver den ekstra batterilevetid og beskytter mod slag. Den slags etuier har som regel stik, som sættes til telefonens strømstik.

Den eneste ulempe er, at man ikke samtidig kan bruge dock-tilhør uden først at fjerne telefonen fra etuiet.

Et af vores favorit-etuier med indbygget ekstrabatteri er Mophie Juice Pack Plus til iPhone 4/4S og til Samsung Galaxy S III.

Dette tilbehør næsten fordobler din telefons batterilevetid og hverken vejer eller fylder særlig meget. Desuden kan man stadig tilslutte sin telefon med sin computer via det medfølgende USB-kabel. Herudover har det en tænd-sluk-knap, så man har manuel kontrol over, om etuiet skal give strøm til telefonen. Et godt valg til iPhone 5 er Unus Ecopack, som fås i mange forskellige farver.

Der findes også etuier med indbygget ekstrabatteri til iPad og andre tablets. Du vil især værdsætte en forlænget batterilevetid, hvis du har tænkt at se film på din tablet i tog, bus eller fly eller i bilen, hvis det ikke er dig, der kører.

Padacs Enduro er for eksempel et mappe-etui med indbygget lithium-ion-batteripakke. Det tynde batteri leverer 8000mAh ekstra til din iPads batterilevetid - du slutter bare det medfølgende kabel til iPad'ens dock-connector og trykker på tænd-knappen, når du har brug for mere strøm. Dette produkt findes i en model til iPad mini, en til den fjerde generation af iPad samt en til den tredje generation og iPad 2.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Tag med CIO Peter Cabello Holmberg bag facaden i Pandoras 'digitale powerhouse': Her er den storstilede plan
Interview: Pandoras Digital Hub er gået i luften med tre måneders forsinkelse. CIO Peter Cabello Holmberg har vist Computerworld rundt i smykkegigantens digitale innovationsenhed, der fortsat er under opførsel. Til september er det sidste byggerod erstattet af et command center for Pandoras e-commerce-platform. "Det kommer virkeligt til at gøre en forskel, det vi kommer til at arbejde med i løbet af de næste par år," lyder det.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.