TDC-topchef: Sådan skal vi tjene penge på erhvervslivet

Interview: TDC Erhverv ikke har klaret sig særlig godt, viser regnskabstal. Se her, hvordan TDC-topchef Carsten Dilling igen vil begynde at score kassen på virksomhederne.

Læs også: TDC presses af erhvervskunder - her er selskabets store udfording.

TDC taber især terræn på erhvervsområdet, hvor omsætningen ifølge selskabets dugfriske regnskab er faldet med lidt over 14 procent fra 2,5 milliarder kroner til 2,1 milliarder, hvilket du kan læse mere om her.

Der skal derfor sættes en stopper for den negative udvikling, hvis det står til administrerende direktør i TDC, Carsten Dilling.

"Samlet set er vi godt tilfredse med regnskabet på mange områder. Men vi har et observationspunkt på listen, hvilket er erhvervsområdet. Vi oplever nu prispres på dette område af forskellige årsager. Der er en masse ting, vi kunne have gjort anderledes," siger Carsten Dilling.

"Vi har blandt andet relanceret en række af vores mobilprodukter med en portefølje, som vi ikke har været tilfreds med resultaterne af."

Der skal rettes op på erhverv
Direktøren tilskriver det forskellige årsager, at der er sket et skift fra privat til erhverv, når det gælder pres på priserne.

Blandt dem er, at priskrigen på privatsiden har haft afsmittende effekt på virksomhederne, der er blevet meget prisbevidste i kølvandet på finanskrisen.

Der skal derfor rettes op på den noget sløje erhvervsside.

"Vi håndterede ikke skiftet fra trafikbaserede mobilpakker til pakkeløsningerne godt nok i første fase. Nu har vi trukket de produkter væk fra markedet og relanceret en ny familie af produkter, som langsomt, men sikkert, vil rette erhvervsforretningssituationen op," siger Carsten Dilling.

Satser på pakkeløsninger
Med flere pakkeløsninger håber TDC på at kunne sætte en stopper for de store prisfald.

"Vi har haft nogle helt store kundesager, hvor vi simpelthen er endt i nogle kontrakter, der har lidt for aggressive prisfald," siger Carsten Dilling og fortsætter:

"Der må vi selvfølgelig kigge lidt på os selv og få strammet lidt op på vores salgsside og styring af processerne."

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.