Artikel top billede

Ugens app: Hvis Angry Birds var lavet af nostalgiske roligans

Sjovt og vanedannende spil forklædt som fodboldspil.

Score! er et fodboldspil, som sikkert både kan hente fans blandt fodboldfanatikere og folk, der ikke interesserer sig specielt for sportsgrenen.

Score! er nemlig kun et fodboldspil på ydersiden. Spillets foregår på en fodboldbane, men du skal hverken tackle eller lave husmandsfinter.

iOS-spillet går ud på at genskabe klassiske mål i fodboldhistorien. Det vil sige kun de sidste tre-fire afgørende afleveringer før selve scoringen. Så du spiller ikke fodbold, men bruger i stedet din præcision og dine fingre til at lave nøjagtige afleveringer og afslutninger.

Det kan virke ret banalt, men er faktisk ret vanedannende i længden. For spillet bliver sværere og sværere fra niveau til niveau. I starten skal man nærmest bare strejfe skærmen. Senere skal man være meget mere præcis og afmåle hastigheden på fingerens bevægelse for at ramme plet. 

Sværhedsgraden stiger

Banerne består af forskellige årtier eller slutrunder. For eksempel de bedste scoringer fra 80'erne og 90'erne eller de bedste scoringer fra EM-slutrunder.

Man kan blandt andet få lov til at gøre John Faxe Jensen kunsten efter og gen-score hans mål fra EM i Sverige, hvor han ramte bolden "lige i røven".

Score! findes desværre kun til iPhone. Til gengæld er det gratis i grundversionen, som indeholder timevis af mål. Når man har fuldført de missioner, kan man vælge at købe afgang til flere direkte i spillet.

Score! kan hentes her.

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere