Artikel top billede

Ugens app: Hvis Angry Birds var lavet af nostalgiske roligans

Sjovt og vanedannende spil forklædt som fodboldspil.

Score! er et fodboldspil, som sikkert både kan hente fans blandt fodboldfanatikere og folk, der ikke interesserer sig specielt for sportsgrenen.

Score! er nemlig kun et fodboldspil på ydersiden. Spillets foregår på en fodboldbane, men du skal hverken tackle eller lave husmandsfinter.

iOS-spillet går ud på at genskabe klassiske mål i fodboldhistorien. Det vil sige kun de sidste tre-fire afgørende afleveringer før selve scoringen. Så du spiller ikke fodbold, men bruger i stedet din præcision og dine fingre til at lave nøjagtige afleveringer og afslutninger.

Det kan virke ret banalt, men er faktisk ret vanedannende i længden. For spillet bliver sværere og sværere fra niveau til niveau. I starten skal man nærmest bare strejfe skærmen. Senere skal man være meget mere præcis og afmåle hastigheden på fingerens bevægelse for at ramme plet. 

Sværhedsgraden stiger

Banerne består af forskellige årtier eller slutrunder. For eksempel de bedste scoringer fra 80'erne og 90'erne eller de bedste scoringer fra EM-slutrunder.

Man kan blandt andet få lov til at gøre John Faxe Jensen kunsten efter og gen-score hans mål fra EM i Sverige, hvor han ramte bolden "lige i røven".

Score! findes desværre kun til iPhone. Til gengæld er det gratis i grundversionen, som indeholder timevis af mål. Når man har fuldført de missioner, kan man vælge at købe afgang til flere direkte i spillet.

Score! kan hentes her.

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere