Artikel top billede

Ugens app: Sådan slukker du for lampefeberen

Eksamens-angst og fugtige håndflader ved jobsamtaler kan begrænses med lidt hjælp på telefonen.

I disse dage skal mange forbi eksamensbordets grønne duge, hvilket får en stor del af eksaminanderne til at ligge søvnløse og angstramte i dagene op til selve dagen.

Den usikkerhed forsøger app'en Eksamensparat at lægge en dæmper på.

App'en giver en række tips til at begrænse eksamensangst via eksempel øvelserne "klaptræet" og "fupperen". Men giver også nogle tips til, hvordan man kan undgå at sidde til eksamen med usikkerhed og nervøsitet som de primære tanker.

"Der findes ingen trylledrik mod eksamensangst, men hvis du er villig til at gøre en aktiv indsats med øvelserne her i Eksamensparat, vil jeg godt love dig, at du vil se resultater," skriver skaberne.

Programmet er sammensat af psykolog Palle Stelvig og Anna Stelvig, der er cand.mag. i psykologi med speciale i eksamensangst - og selv tidligere ramt af eksamensangst.

App'en er gratis som udgangspunkt. Men via in-app-køb kan man opgradere og købe guides til mere specifikke scenarier. Tilføjelserne koster mellem 19 og 99 kroner.

Eksamensparat er kun lavet til iOS. Android-brugere kan finde lignende funktioner i app'en "Eksamensro", dre koster 12 kroner.

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere