Artikel top billede

Ugens app: Sådan slukker du for lampefeberen

Eksamens-angst og fugtige håndflader ved jobsamtaler kan begrænses med lidt hjælp på telefonen.

I disse dage skal mange forbi eksamensbordets grønne duge, hvilket får en stor del af eksaminanderne til at ligge søvnløse og angstramte i dagene op til selve dagen.

Den usikkerhed forsøger app'en Eksamensparat at lægge en dæmper på.

App'en giver en række tips til at begrænse eksamensangst via eksempel øvelserne "klaptræet" og "fupperen". Men giver også nogle tips til, hvordan man kan undgå at sidde til eksamen med usikkerhed og nervøsitet som de primære tanker.

"Der findes ingen trylledrik mod eksamensangst, men hvis du er villig til at gøre en aktiv indsats med øvelserne her i Eksamensparat, vil jeg godt love dig, at du vil se resultater," skriver skaberne.

Programmet er sammensat af psykolog Palle Stelvig og Anna Stelvig, der er cand.mag. i psykologi med speciale i eksamensangst - og selv tidligere ramt af eksamensangst.

App'en er gratis som udgangspunkt. Men via in-app-køb kan man opgradere og købe guides til mere specifikke scenarier. Tilføjelserne koster mellem 19 og 99 kroner.

Eksamensparat er kun lavet til iOS. Android-brugere kan finde lignende funktioner i app'en "Eksamensro", dre koster 12 kroner.

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere