Artikel top billede

Ugens app: Så let er det at designe din egen iPhone-baggrund

Du har ikke brug for Photoshop. Med en ny app er det lynhurtigt at skabe sin egen farverige iPhone-baggrund.

Vil du gerne have en unik baggrund til din iPhone, men rækker evnerne ikke helt til at tage storslåede naturfotos eller til at lave store Photoshop-tryllerier? 

Så kan løsningen være at downloade app'en Deko, hvor du med nogle få strøg på iPhone-skærmen kan designe din helt egen baggrund.

Når du åbner Deko første gang, har den lavet en baggrund i et helt tilfældigt mønster og farve til dig.

Ønsker du ikke denne baggrund, kan du ændre på den ved at stryge din finger til venstre på telefonens skærm.

Swipe dig til en ny baggrund

Trækker du fingeren en anelse til venstre, vil app'en justere lidt på baggrunden. Eventuelt ændre lidt i farvenuancerne.

Men jo længere du trækker til venstre, jo mere drastiske bliver ændringerne, og stryger du fingeren hele vejen fra venstre mod højre, vil app'en danne et helt nyt mønster. Fortryder du, kan du stryge fingeren mod højre, og app'en vil hoppe tilbage til den forrige baggrund.

Det er ret sjovt at skabe nye baggrunde på den måde, og det er en let måde at give et din iPhone et frisk pust med jævne mellemrum.

Deko findes indtil videre kun til iPhone og er gratis, hvis du blot ønsker at fjolle lidt rundt med app'en. Men du skal dog lave et såkaldt in-app-purchase til 13 kroner, hvis du efterfølgende vil have mulighed for at gemme dine baggrunde i høj kvalitet.

Deko kan hentes her

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?