Artikel top billede

Ugens app: Så let er det at designe din egen iPhone-baggrund

Du har ikke brug for Photoshop. Med en ny app er det lynhurtigt at skabe sin egen farverige iPhone-baggrund.

Vil du gerne have en unik baggrund til din iPhone, men rækker evnerne ikke helt til at tage storslåede naturfotos eller til at lave store Photoshop-tryllerier? 

Så kan løsningen være at downloade app'en Deko, hvor du med nogle få strøg på iPhone-skærmen kan designe din helt egen baggrund.

Når du åbner Deko første gang, har den lavet en baggrund i et helt tilfældigt mønster og farve til dig.

Ønsker du ikke denne baggrund, kan du ændre på den ved at stryge din finger til venstre på telefonens skærm.

Swipe dig til en ny baggrund

Trækker du fingeren en anelse til venstre, vil app'en justere lidt på baggrunden. Eventuelt ændre lidt i farvenuancerne.

Men jo længere du trækker til venstre, jo mere drastiske bliver ændringerne, og stryger du fingeren hele vejen fra venstre mod højre, vil app'en danne et helt nyt mønster. Fortryder du, kan du stryge fingeren mod højre, og app'en vil hoppe tilbage til den forrige baggrund.

Det er ret sjovt at skabe nye baggrunde på den måde, og det er en let måde at give et din iPhone et frisk pust med jævne mellemrum.

Deko findes indtil videre kun til iPhone og er gratis, hvis du blot ønsker at fjolle lidt rundt med app'en. Men du skal dog lave et såkaldt in-app-purchase til 13 kroner, hvis du efterfølgende vil have mulighed for at gemme dine baggrunde i høj kvalitet.

Deko kan hentes her

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.