Ugens app: Ny kalender-app gør dine aftaler lidt mere sexede

Ny gratis app gør det bedre end din iPhones standard-kalender.

Ja, kalender-apps bliver nok aldrig for alvor sexede.

Og Sunrise, der er en ny gratis kalender-app til iOS, er måske heller ikke direkte sexet. Men til gengæld er den både mere lækker og fornøjelig at være i selskab med end den standard kalender-app, der findes på din iPhone.

Sunrise samler dine kalenderinfo fra din Google-kalender og krydrer den med data fra Facebook og LinkedIn.

Eksempelvis hiver den de næste dages Facebook-events samt dine venners fødselsdage ind i kalenderen, ligesom den bruger LinkedIn til at hente fotos og andre informationer om personer, der deltager i samme møder som dig selv.

Skal du deltage i udendørsbegivenheder, kan du desuden glæde dig over, at Sunrise inkluderer en vejrudsigt i kalenderen, så du kan se, hvordan vejret vil være morgen, middag og aften i de kommende dage

Dyb Facebook-integration
Facebook-integrationen er relativ dyb, og når dine venner har fødselsdag, kan du således vælge at skrive en besked på deres Facebook-timeline eller sende en sms-besked direkte fra Sunrise.

En af de ting, som skribenten bag denne artikel især har ladet sig begejstre over, er, at Sunrises brugerflade gør det ekstremt let at scrolle igennem dine kalenderaftaler. Du skal ikke hoppe fra dag til dag. I stedet er dine kalenderposter samlet på en lang tidslinje, hvor du lynhurtigt kan scrolle dig gennem dage, måneder og år.

Indtil videre virker Sunrise kun med Googles kalender, men det er angiveligt planen, at den med tiden også skal understøtte blandt andet iCloud. Til techsiden The Verge oplyser folkene bag Sunrise desuden, at det er planen, at Sunrise med tiden skal integreres med en række forskellige sociale medier og apps, som den kan hente kalender-informationer fra. Eksempelvis fra rejse-app'en TripIt og check-in-tjenesten Foursquare, hvor to af Sunrises bagmænd tidligere har arbejdet.

Ambitionen er tilsyneladende, at du som bruger selv skal tilføje så få informationer til din kalender som overhovedet muligt.

Sunrise findes kun til iPhone og kan downloades gratis her.


Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.