Artikel top billede

Ugens app: Ny kalender-app gør dine aftaler lidt mere sexede

Ny gratis app gør det bedre end din iPhones standard-kalender.

Ja, kalender-apps bliver nok aldrig for alvor sexede.

Og Sunrise, der er en ny gratis kalender-app til iOS, er måske heller ikke direkte sexet. Men til gengæld er den både mere lækker og fornøjelig at være i selskab med end den standard kalender-app, der findes på din iPhone.

Sunrise samler dine kalenderinfo fra din Google-kalender og krydrer den med data fra Facebook og LinkedIn.

Eksempelvis hiver den de næste dages Facebook-events samt dine venners fødselsdage ind i kalenderen, ligesom den bruger LinkedIn til at hente fotos og andre informationer om personer, der deltager i samme møder som dig selv.

Skal du deltage i udendørsbegivenheder, kan du desuden glæde dig over, at Sunrise inkluderer en vejrudsigt i kalenderen, så du kan se, hvordan vejret vil være morgen, middag og aften i de kommende dage

Dyb Facebook-integration

Facebook-integrationen er relativ dyb, og når dine venner har fødselsdag, kan du således vælge at skrive en besked på deres Facebook-timeline eller sende en sms-besked direkte fra Sunrise.

En af de ting, som skribenten bag denne artikel især har ladet sig begejstre over, er, at Sunrises brugerflade gør det ekstremt let at scrolle igennem dine kalenderaftaler. Du skal ikke hoppe fra dag til dag. I stedet er dine kalenderposter samlet på en lang tidslinje, hvor du lynhurtigt kan scrolle dig gennem dage, måneder og år.

Indtil videre virker Sunrise kun med Googles kalender, men det er angiveligt planen, at den med tiden også skal understøtte blandt andet iCloud. Til techsiden The Verge oplyser folkene bag Sunrise desuden, at det er planen, at Sunrise med tiden skal integreres med en række forskellige sociale medier og apps, som den kan hente kalender-informationer fra. Eksempelvis fra rejse-app'en TripIt og check-in-tjenesten Foursquare, hvor to af Sunrises bagmænd tidligere har arbejdet.

Ambitionen er tilsyneladende, at du som bruger selv skal tilføje så få informationer til din kalender som overhovedet muligt.

Sunrise findes kun til iPhone og kan downloades gratis her.


Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere