Artikel top billede

Ugens app: Lav lyn-afstemninger med din telefon

Sådan kan du lynhurtigt få dine venner eller kunders mening.

Kombinationen af sociale platforme og din smartphone bringer dine venner og kunder tættere på end nogensinde. Så hvorfor ikke drage nytte af dem?

App'en Voto gør det nemt at lave visuelle afstemninger, som hurtigt kan spredes og besvares via sociale kanaler.

Uanset om du vil have dine Facebook-venners besyv med, når du skal vælge slipsefarve til aftenens fest, eller om du er webshop-ejer, der vil lade kunderne bestemme, hvilke varer der næste gang skal på tilbud, så kan Voto komme i anvendelse.

Knips eller klik

Du kan vælge op til fire ting, som modtagerne skal vælge mellem. Billederne tager du selv med smartphonen. Alternativt er det muligt at hente billeder ind via Googles billedsøgning, hvis man blot har behov for nogle generiske motiver, farver eller stemningsbilleder.

Når afstemningen er færdig, kan du vælge at sende din afstemning privat via sms eller sprede den i lidt mere åbne netværk som Instagram eller Facebook. Det er også muligt at indlejre den på en hjemmeside.

Hent Voto her. Programmet virker indtil videre kun på iOS. Men Voto lover, at en Android-version er undervejs. Se mere på hjemmesiden.


Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows PhoneSe dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til atsende os en mail.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.