Artikel top billede

Ugens app: Kan du bestå politiets optagelsesprøve?

Hvad skal der til for at blive betjent? Tag selv den fysiske test med din smartphone.

Der findes flere trænings- og motions-apps til smartphones, men en ny af slagsen fokuserer udelukkende på politiets optagelsesprøve.

App'en, med det knas-tørre navn: "Fysisk prøve for ansøgere til politiet", er for ansøgere, der gerne vil have struktur på deres træning op til optagelsesprøven. Men andre kan også lege med - og måle sig op mod ordensmagtens kommende kollegaer.

Hent "Fysisk prøve for ansøgere til politiet" her. Den findes til både iOS og Android.

Følg din udvikling

For hver øvelse kan app'en vise film, hvor de forskellige øvelser demonstreres.

Desuden kan man indtaste sine daglige træningsresultater og på den måde holde øje med, om man er på vej til at opfylde de krav, som politiaspiranter ville blive udsat for.

Til sidst kan man se, hvilken karakter man sandsynligvis ville får, hvis man præsterede det samme til selve optagelsesprøven.

Se mere hos Blivpolitibetjent.dk.

Hvis du får smag for fysisk træning, kan du også prøve Forsvarets trænings-app: "Træn med Forsvaret". Træning i begge apps er på eget ansvar, skriver udviklerne.

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere