Artikel top billede

Ugens app: Så nemt styrer du hjemmesiden

Med WordPress som app får du et stærkt og gratis værktøj, som gør det let at få opdateret hjemmesider med nyt indhold fra mobilen.

WordPress er et open source CMS (Content Management System) og forholdsvist nemt at bygge hjemmesider med, selv om du aldrig har åbent en bog om programmering. 

Du kan bruge WordPress på dit eget domæne, og du har også mulighed for gratis at oprette en blog/hjemmeside på Wordpress.com.

Når du først har platformen på plads, skal der indhold på din side.

Og hvorfor sidde foran computeren, når du kan klare det på farten bevæbnet med din mobiltelefon?

WordPress som app lader dig skrive indlæg, redigere indhold, se statistik og uploade fotos samt video.

Tidligere var især app'en til Android noget rodet, og den var på ingen måde danskervenlig.

Hvis der blev skrevet æ, ø eller å, forsvandt teksten, når den blev uploadet.

Den fejl er heldigvis fjernet i de nyere versioner af WordPress-app'en, der er strømlinet og ikke mindst utrolig nem at bruge.

Når det gælder om at uploade indlæg, er det lige før, at det faktisk er nemmere via mobilen end via computeren.

Du kan downloade WordPress som app her (Android) og her (iPhone).

App'en er gratis, og der findes en dansk version til Android, mens iPhone-brugere må nøjes med engelsk eller alternativt norsk sprog.

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere