SKI må simpelthen have fået en ordentlig SKI på

Klumme: SKI stiller helt ufattelige krav til prækvalificerede firmaer, der skal deltage i udbud. Se hvor vilde krav, vi blev stillet overfor bare for at udfylde en SKI 02.18-besvarelse.

Endelig!

Glæden var stor, da SKI efter et forsøg eller to endelig besluttede sig for, at nu skulle det altså være - 02.18 var i luften.

Og efter prækvalifikationen skulle det oven i købet måske også være sammen med os på delaftale fire - det tegnede godt.

På baggrund af en forholdsvis vellykket prækvalifikation spidsede vi blyanterne og begyndte at gøre os klar til at skrive selve tilbuddet.

Vi sætter en ære i at gøre tingene godt, så vi har i den sidste uges tid sat os grundigt ind i de mange siders udbudsbekendtgørelse, vejledninger og skemaer, der nu engang følger med sådan et udbud.

Værdi: To millioner per leverandør
For lige at sætte scenen er det måske relevant med lidt fakta.

SKI oplyser, at den samlede 02.18 har en værdi af mellem 1,2 og 1,8 milliarder gode danske kroner, så udgangspunktet er jo ganske attraktivt.

Nuvel, delaftale fire estimeres til at omfatte cirka tre procent, men det er jo dog alligevel mindst 36 millioner over fire år eller cirka ni millioner om året.

Nu skal der jo så lige vælges fem leverandører der skal kæmpe om disse ni millioner, men hvis vi skulle være så heldige at komme blandt de fem, vil en nogenlunde ligelig fordeling kunne give en potentiel omsætning på to millioner kroner om året.

Ikke alverden, men hva' søren - så er man jo med... (hænger I stadig på?)

Vi gik i gang med læsningen, men efterhånden som vi fik tygget os igennem vejledninger, skemaer og kilometerlange spørgsmål/svar lister, blev panderynkerne dybere og dybere.

Ikke at vi normalt lader os skræmme af papir og rapporter - det hører ligesom med, og de, der kender mig, vil nok også nikke genkendende til, at jeg normalt ikke er til at skræmme væk med lidt papirarbejde.

Men jeg må sige, at SKI 02.18 tager pusten fra selv en som mig, og nu skal I høre hvorfor...

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Dansk webshop politianmeldes for vildledende markedsføring: Fire hjemmesider er nu lukket for handel
Webshoppen outlet-shopping.dk er blevet politianmeldt af Forbrugerombudsmanden. Outlet-shopping er nu lukket for handel. Selskabet bag hjemmesiden vil nu tilbagebetale de berørte forbrugere på fire hjemmesider, hvor den, ifølge Forbrugerombudsmanden, ulovlige praksis har foregået.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.