Artikel top billede

It-chefer helt blanke på Apples nye mobil-styresystem

Mange it-chefer aner ikke, hvad de skal stille op med erhvervsfunktionerne i Apples nye mobilstyresystem iOS 7, afslører ny undersøgelse.

Når it-klassens rigeste dreng, Apple, i aften sandsynligvis præsenterer sine nye iPhones med det kommende iOS 7-styresystem, er der nok en it-chef eller to, der bør følge ekstra godt med. 

For efter iOS 7 blev præsenteret for offentligheden første gang på Apples udviklerkonference i juni, har it-serviceselskabet Cortado adspurgt 1.350 it-chefer og -administratorer om deres syn på mulighederne for brug af businessværktøjerne i iOS 7.

Lige knap halvdelen, 42,5 procent, svarede direkte kort og godt: 'Jeg ved det ikke'.

"Fra resultatet af vores undersøgelse er det klart, at kendskabet til iOS 7 som værende vigtigt for erhvervslivet er ekstremt lavt, og mange virksomheder har derfor noget af et efterslæb at indhente," lyder det i en pressemeddelelse fra Cortado.

Selskabet oplyser ikke i sit pressemateriale om, hvor de 1.350 respondenter mere præcist kommer fra, og det er derfor usikkert, om der skulle være nogen danske it-folks meninger mellem de indhentede svar. 

Sådan kommer du videre

IOS 7 er ellers efter en gevaldig tur i sminkestolen blevet lanceret som en hjælpende hånd til erhvervsbrugere.

Noget kunne dog tyde på, at det budskab ikke er feset helt ind på lystavlen hos it-beslutningstagerne i Cortado-undersøgelsen.

Selskabet har derfor i kølvandet på sin rapport opstillet en lang række råd om, hvad man bør overveje og glemme alt om, hvis man som it-chef eller administrator alligevel skulle føle sig fristet til at kaste sig over iOS 7.

Rådene omhandler alt fra, hvad virksomheden skal stille op med sine gamle iPhones, der ikke understøtter iOS 7, til valg af apps og sikker fildeling på virksomhedens netværk.

Du kan finde Cortados generelle råd og overvejelser om iOS 7 her, og du skal være yderst velkommen til selv at fylde flere gode råd på i det nedenstående kommentarfelt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.