Artikel top billede

Tidligere administrerende direktør, Gregor Bieler.

Derfor skifter dansk teleleverandør direktør

Danske Unwire skifter udenlandsk administrerende direktør ud med mand fra egne rækker. Læs her, hvorfor skiftet sker nu.

Danske Unwire, som udvikler mobile løsninger, apps og betalingstjenester, har i al ubemærkethed skiftet den tyske administrerende direktør, Gregor Bieler, ud med en ny mand, der kommer fra egne rækker.

"Den forrige administrerende direktør [Gregor Bieler, red.] ville gerne noget andet. Han ville gerne til et større selskab og satse mere internationalt, og Unwire ville gerne fastholde et nordisk fokus," udtaler Jan Hove Sørensen, der er bestyrelsesformand for Unwire.

I stedet er det Unwires tidligere chef for produktudvikling og strategi, Jens Søndergaard, der nu kan skrive administrerende direktør på navneskiltet.

Gregor Bieler nåede at blive i direktørsædet knap to år, hvor han fungerede som administrerende direktør i perioden 14. juli 2011 til den 15. august 2013.

Administrerende direktør ville noget større

Ifølge bestyrelsesformanden foregik udskiftningen på direktionsposten i al fordragelighed.

"Unwire ville gerne fastholde et nordisk fokus, så derfor var der sådan set gensidig forståelse, og vi skiltes i forståelighed," siger Jan Hove Sørensen.

Er Gregor Bieler blevet fyret?

"Gregor er fratrådt efter gensidig forståelse."

Så det var Gregor Bieler selv, der gerne ville videre?

"Han ville gerne til en virksomhed med meget markant international vækst og udbredelse på grund af hans egne spidskompetencer," fortæller Jan Hove Sørensen.

Den fratrådte administrerende direktørs tidligere meriter tæller blandt andet en salgsdirektør-stilling hos den spanske telegigant Telefonica, en stilling som administrerende direktør i den tyske Paypal afdeling samt salgs- og marketingdirektør for Logitechs EMEA-afdeling.

Ny direktør skal levere varen

Den nye mand, der skal eksekvere Unwires strategi, er hentet fra Unwires egne rækker.

"Jens Søndergaard har været i selskabet i to år, så det er en intern forfremmelse, hvor han kommer fra en stilling fra chef for produktudvikling og strategi," siger bestyrelsesformanden.

Og ifølge Jan Hove Sørensen skal den nye administrerende direktør i første omgang sørge for at høre ordentligt efter i timen, når bestyrelsen taler.

Hvad kommer det til at betyde for Unwire?

"Nu har vi udpeget Jens Søndergaard til jobbet, og det bliver at levere på de ting, som vi gerne vil som bestyrelse, og det bliver at fortsætte det gode arbejde i Norden," afslutter han.

Læs også:
Dansk mobil-pioner satser på tysk ledelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.