Artikel top billede

Tidligere administrerende direktør, Gregor Bieler.

Derfor skifter dansk teleleverandør direktør

Danske Unwire skifter udenlandsk administrerende direktør ud med mand fra egne rækker. Læs her, hvorfor skiftet sker nu.

Danske Unwire, som udvikler mobile løsninger, apps og betalingstjenester, har i al ubemærkethed skiftet den tyske administrerende direktør, Gregor Bieler, ud med en ny mand, der kommer fra egne rækker.

"Den forrige administrerende direktør [Gregor Bieler, red.] ville gerne noget andet. Han ville gerne til et større selskab og satse mere internationalt, og Unwire ville gerne fastholde et nordisk fokus," udtaler Jan Hove Sørensen, der er bestyrelsesformand for Unwire.

I stedet er det Unwires tidligere chef for produktudvikling og strategi, Jens Søndergaard, der nu kan skrive administrerende direktør på navneskiltet.

Gregor Bieler nåede at blive i direktørsædet knap to år, hvor han fungerede som administrerende direktør i perioden 14. juli 2011 til den 15. august 2013.

Administrerende direktør ville noget større

Ifølge bestyrelsesformanden foregik udskiftningen på direktionsposten i al fordragelighed.

"Unwire ville gerne fastholde et nordisk fokus, så derfor var der sådan set gensidig forståelse, og vi skiltes i forståelighed," siger Jan Hove Sørensen.

Er Gregor Bieler blevet fyret?

"Gregor er fratrådt efter gensidig forståelse."

Så det var Gregor Bieler selv, der gerne ville videre?

"Han ville gerne til en virksomhed med meget markant international vækst og udbredelse på grund af hans egne spidskompetencer," fortæller Jan Hove Sørensen.

Den fratrådte administrerende direktørs tidligere meriter tæller blandt andet en salgsdirektør-stilling hos den spanske telegigant Telefonica, en stilling som administrerende direktør i den tyske Paypal afdeling samt salgs- og marketingdirektør for Logitechs EMEA-afdeling.

Ny direktør skal levere varen

Den nye mand, der skal eksekvere Unwires strategi, er hentet fra Unwires egne rækker.

"Jens Søndergaard har været i selskabet i to år, så det er en intern forfremmelse, hvor han kommer fra en stilling fra chef for produktudvikling og strategi," siger bestyrelsesformanden.

Og ifølge Jan Hove Sørensen skal den nye administrerende direktør i første omgang sørge for at høre ordentligt efter i timen, når bestyrelsen taler.

Hvad kommer det til at betyde for Unwire?

"Nu har vi udpeget Jens Søndergaard til jobbet, og det bliver at levere på de ting, som vi gerne vil som bestyrelse, og det bliver at fortsætte det gode arbejde i Norden," afslutter han.

Læs også:
Dansk mobil-pioner satser på tysk ledelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?