Artikel top billede

HP: 90 procent af iOS-apps er direkte farlige

I langt de fleste iOS-apps er der skjulte sårbarheder, konkluderer HP efter stor-test.

Ni ud af 10 iOS-apps til professionel brug har alvorlige problemer med sikkerheden.

Sådan lyder det fra Hewlett-Packard, der i en stor sikkerhedstest har gennemgået 2.000 mobil-apps til iOS, som tilsammen bliver anvendt i 600 store virksomheder i 50 lande.

HP har gennemgået apps fra 22 forskellige kategorier i iTunes App Store, som alle anvendes til kommercielle og profesionelle formål som eksempelvis finans eller salg.

Ifølge selskabet skaffer 97 procent af de testede apps til adgang til brugernes private data på telefonen.

86 procent er sårbare overfor angreb som eksempelvis SQL-inficeringer.

Ikke grundige nok

HP vice president Mike Armistead siger til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, at Apples guidelines til udvikling af iOS-apps ikke er grundige nok, når det gælder sikkerhed.

De mobile apps anvendes til at udvide virksomhedens website til også at omfatte mobile apparater.

Men i processen har virksomhederne det med at åbne flankerne for angreb, siger han.

Ifølge HP-testen kunne 86 procent af iOS-apps'ene ikke beskytte sig selv fra helt almindelige exploits som eksempelvis misbrug af krypterede data, cross-site scripting og usikker data-overførsel.

I 75 procent af de målte apps blev der ikke anvendt ordentlige krypterings-teknikker, når data skal gemmes på maskinen.

HP anbefaler, at app-udviklerne fremover fokuserer på at indarbejde en række teknikker, så de på den måde kan blive bedre til at opdage sårbarhederne, inden det er for sent.

De tæller blandt andet grundige skanninger efter sikkerheds-huller, penetrations-test samt udvikling af bedre metoder til at udvikle sikre koder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.