Artikel top billede

Xbox One satte salgsrekord allerede første døgn

Krigen mod PlayStation 4 er blæst i gang: Den nye konsol fra Microsoft har allerede opnået spillernes gunst. Se hvor mange, der troppede op for at købe.

Xbox One har fået en rigtig god start.

I USA, England og en række andre lande blev konsollen officielt lanceret i fredags, og dermed er der lagt op til en direkte duel mod den nye PlayStation 4, der ligeledes er klar til julehandlen.

Ifølge Microsoft blev fredagens lancering den mest succesfulde i konsollens historie.

Der blev således solgt en million enheder de første 24 timer, hvilket placerer konsollen på nogenlunde samme niveau som konkurrenten fra Sony, der blev lanceret ugen før.

Det skriver Computerworlds norske søsterside.

"Vi er ydmyge og taknemmelige for engagementet, som Xbox-fans verden over viser os," siger Microsoft i en officiel udtalelse.

60 millioner zombier

Mange af de 22 One-spil, der er tilgængelige ved lanceringen, er online-spil, som lader Microsoft opsamle statistik.

Ifølge selskabet er der allerede blevet dræbt over 60 millioner zombier i Dead Rising 3 og kørt 5,8 millioner kilometer i Forza Motorsport 5.

Du kan læse anmeldernes dom over konsollen i denne artikel: Anmeldernes dom: Xbox One får kritik og ros

Læs også:
Sådan får du fingre i Xbox One før tid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere