TDC garanterer din internet-hastighed - får du hvad du skal have?

Om lidt garanterer TDC hastigheden på sine bredbåndsprodukter. Derfor er du velkommen til at kontakte Computerworld, hvis du ikke får, hvad du har betalt for.

TDC vil fra på mandag garantere sine internethastigheder til sin halve million bredbåndskunder.

Det betyder, at du ikke længere vil kunne se TDC-markedsføring med eksempelvis 'op til 50 Mbit/s'-slagtilbud fra telegiganten, men i stedet som minimum kan regne med den faktiske hastighed, som du har købt.

Computerworld vil naturligvis gerne undersøge, om TDC nu også kan holde, hvad der bliver lovet i selskabets garanti-kampagne.

Derfor opfordrer vi alle vores læsere, som samtidig er TDC-bredbåndskunder, om at teste hastighederne på deres TDC-forbindelser.

Det kan gøres på forskellige hastighedsmålere som eksempelvis den tidligere IT- og Telestyrelses bredbåndsmåler eller gå direkte til kilden på Speedtest.

Hvis du oplever lavere hastigheder fra TDC, er du meget velkommen til at kontakte Computerworlds redaktion.

TDC: Bare kom an
René Brøchner, direktør for mobil, bredbånd, tv og telefoni til private hos TDC, hilser Computerworlds måle-initiativ velkommen.

"Jeg vil faktisk sige, at hvis kunderne oplever lavere hastigheder end vores garantier, kan de ringe til mig personligt, så de kan få den lovede hastighed, hvis det er teknisk muligt," siger han. 

TDC-direktøren tilføjer desuden, at garantien forudsætter, at kunderne køber eller har købt et af de nye bredbåndsprodukter.

"Mange eksisterende kunder kan jo eksempelvis få mere end de 20 Mbit/s, vi har solgt, mens enkelte kunder med meget gamle produkter fortsat har 'op til produkter'," lyder det.

Og for at gøre det helt klart fortæller han, at alle kunder har fået en "minimumshastighed", og det er denne hastighed, som de skal forholde sig til. 

"Mange kunder vil dog ligge over," siger René Brøchner. 

Han er samtidig ikke nervøs for en telefonstorm fra kunderne til TDC's kundeservice, fordi kunderne oplever lavere hastigheder, end det de reelt betaler for.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Premium
Nomineret til Årets CIO 2020: Alan Jensen og Salling Group har investeret milliarder af kroner i kæmpe omstilling "Det lønner sig rent faktisk sig"
Nomineret til Årets CIO 2020: På toppen af den kæmpe milliardtransformation, som Salling Group har kørt igennem i it-landskabet, høster koncernen nu frugterne. To helt konkrete eksempler viser, hvad Salling Group og CIO Alan Jensen i dag er i stand til.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.