Artikel top billede

Fra Apple til Netto: Dansk Supermarked hyrer digital direktør

Dansk Supermarked opruster på e-handel: Ansætter direktør, der har lang ledelseserfaring fra både Amazon og Apple.

Dansk Supermarked med langt over 1.000 butikker rundt om i Danmark har hyret Kenneth Nielsen hos Amazon, hvor han har siddet som direktør for it-gigantens Kindle Offline-afdeling i Storbritannien.

Kenneth Nielsen tiltræder hos Dansk Supermarked som Group Digital Director den 1. oktober, hvor han vil få ansvaret for koncernens e-commerce-forretningsområde.

Her vil han referere direkte til Dansk Supermarkeds direktør, Per Bank, som i en pressemeddelelse har følgende begrundelse for ansættelsen af Kenneth Nielsen:

"Kenneth kommer med stærk international erfaring med digitale kunder, multichannel, vækst og udvikling. De digitale platforme er blevet et centralt forretningsområde for Dansk Supermarked, og vi skal fortsætte den betydelige vækst, vi de seneste år har oplevet på dette felt."

Rutineret Apple-mand

Ud over stillingen hos Amazon, hvor han blev ansat i 2013, har Kenneth Nielsen siddet som Apple-regionsmanager med ansvar for æbleselskabets salg i blandt andet Østeuropa og i de baltiske lande.

Kenneth Nielsen har været Apples regionsmanager i Østeuropa siden 2009 og har forinden været Country manager for Apple siden 1996.

Nu bliver hans fremtidige arbejdsliv så koncentreret om e-handelsløsninger hos Dansk Supermarked, som ser store vækstmuligheder i det digitale salg i konkurrence med blandt andet Coops webshop og Nemlig.com.

"Der er fortsat store muligheder - også for at blive first mover på det danske online-marked, som er mere fragmenteret end i mange andre lande," siger Kenneth Nielsen i pressemeddelelsen.

"Dansk Supermarked har med sin multichannel-tilgang en unik position til at give kunderne endnu stærkere tilbud end i dag. Det er en så spændende udvikling at blive en del af, at jeg ikke tøvede med at takke ja, da muligheden bød sig," fortsætter den kommende Group Digital Director.

Samtidig med tiltrædelsen vil Dansk Supermarked forfremme e-commerce til et selvstændigt forretningsområde. I samme ombæring stopper koncernens CFO Chris Nicholas mod slutningen af året for at tiltræde en stilling i Australien.

Læs også: 
Coop er klar med nyt it-system til 38.000 ansatte




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere