Artikel top billede

Her er de mest googlede ord i 2014

2014 er snart et overstået kapitel, og Google kommer nu med selskabets oversigt over, hvad vi har søgt på Google i årets løb.

Google er som bekendt den vestlige verdens mest brugte søgemaskine, og derfor tegner selskabets søgeresultater også et tydeligt billede af året der gik.

Hvert år kommer Google med en oversigt over de mest søgte søgeord, og ud over en næsten forventet iPhone 6 i toppen af søgeresultaterne, så finder du også ord som VM 2014, Robin Williams og 2048 - et meget vanedannende mobilspil, som var populært i en periode.

 1. iPhone 6
 2. VM 2014
 3. Robin Williams
 4. MGP 2014
 5. 2048 (spil)
 6. Flappy Bird (spil)
 7. Conchita Wurst
 8. Ebola
 9. EM Håndbold 2014
 10. 1864
Robin Williams navn kom i søgefeltet, da komikergeniet i efteråret forlod vores verden, og Conchita Wurst tog verdens opmærksomhed som den skæggede dame ved Eurovision 2014.

"Hvad er ebola?"
Det mest søgte spørgsmål i år er, "hvad er ebola". Igen et tegn på en tendens, da samtlige danske medier - og udenlandske - tegnede et skræmmebillede af en sygdom, som slår tusinder og atter tusinde ihjel i Afrika, men som i et vestligt land ikke er den store fare på grund af et mere effektivt sygehusvæsen.
 
 1. Hvad er ebola?
 2. Hvad er patentdomstol?
 3. Hvad er ALS?
 4. Hvad er robinsonlisten?
 5. Hvad betyder supination?
 6. Hvad gør bagepulver?
 7. Hvad koster pas?
 8. Hvad er æstetik?
 9. Hvad betyder nokkefår?
 10. Hvad er rysteribs?
Sidste år var listen langt mere enkel. Der var det mest søgte ord "Facebook", "EB" eller "Google". Om Google har lavet deres liste om, eller om danskerne ganske enkelt er blevet klogere, og ikke længere behøver at søge på Google... i Google, skal være usagt.

Topsøgninger på YouTube

På YouTube går førstepladsen som mest søgte video til den edderkoppe-udklædte hund, som gik viralt for tre måneder siden. Videoen omhandler en hund iklædt otte lodne ben, som skræmmer livet af folk, alt imens den Corgi-lignende hund bare er glad for at se dem.

På blot tre måneder nåede filmen at kommer over 118 millioner views.

 1. Mutant Giant Spider Dog (SA Wardega)
 2. Nike Football: Winner Stays. ft. Ronaldo, Neymar Jr., Rooney, Ibrahimović, Iniesta & more
 3. FIRST KISS
 4. The Voice IT | Serie 2 | Blind 2 | Suor Cristina Scuccia - #TEAMJ-AX
 5. iPhone 6 Plus Bend Test
 6. Bars & Melody - Simon Cowell's Golden Buzzer act | Britain's Got Talent 2014
 7. Budweiser Super Bowl XLVIII Commercial -- "Puppy Love"
 8. Devil Baby Attack
 9. Goku vs Superman. Epic Rap Battles of History Season 3.
 10. 10 Hours of Walking in NYC as a Woman

Du kan se hele listen og gå på opdagelse her

Læs også: Google dræber den irriterende Captcha med et enkelt klik
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere