Artikel top billede

Her er de mest googlede ord i 2014

2014 er snart et overstået kapitel, og Google kommer nu med selskabets oversigt over, hvad vi har søgt på Google i årets løb.

Google er som bekendt den vestlige verdens mest brugte søgemaskine, og derfor tegner selskabets søgeresultater også et tydeligt billede af året der gik.

Hvert år kommer Google med en oversigt over de mest søgte søgeord, og ud over en næsten forventet iPhone 6 i toppen af søgeresultaterne, så finder du også ord som VM 2014, Robin Williams og 2048 - et meget vanedannende mobilspil, som var populært i en periode.

 1. iPhone 6
 2. VM 2014
 3. Robin Williams
 4. MGP 2014
 5. 2048 (spil)
 6. Flappy Bird (spil)
 7. Conchita Wurst
 8. Ebola
 9. EM Håndbold 2014
 10. 1864
Robin Williams navn kom i søgefeltet, da komikergeniet i efteråret forlod vores verden, og Conchita Wurst tog verdens opmærksomhed som den skæggede dame ved Eurovision 2014.

"Hvad er ebola?"
Det mest søgte spørgsmål i år er, "hvad er ebola". Igen et tegn på en tendens, da samtlige danske medier - og udenlandske - tegnede et skræmmebillede af en sygdom, som slår tusinder og atter tusinde ihjel i Afrika, men som i et vestligt land ikke er den store fare på grund af et mere effektivt sygehusvæsen.
 
 1. Hvad er ebola?
 2. Hvad er patentdomstol?
 3. Hvad er ALS?
 4. Hvad er robinsonlisten?
 5. Hvad betyder supination?
 6. Hvad gør bagepulver?
 7. Hvad koster pas?
 8. Hvad er æstetik?
 9. Hvad betyder nokkefår?
 10. Hvad er rysteribs?
Sidste år var listen langt mere enkel. Der var det mest søgte ord "Facebook", "EB" eller "Google". Om Google har lavet deres liste om, eller om danskerne ganske enkelt er blevet klogere, og ikke længere behøver at søge på Google... i Google, skal være usagt.

Topsøgninger på YouTube

På YouTube går førstepladsen som mest søgte video til den edderkoppe-udklædte hund, som gik viralt for tre måneder siden. Videoen omhandler en hund iklædt otte lodne ben, som skræmmer livet af folk, alt imens den Corgi-lignende hund bare er glad for at se dem.

På blot tre måneder nåede filmen at kommer over 118 millioner views.

 1. Mutant Giant Spider Dog (SA Wardega)
 2. Nike Football: Winner Stays. ft. Ronaldo, Neymar Jr., Rooney, Ibrahimović, Iniesta & more
 3. FIRST KISS
 4. The Voice IT | Serie 2 | Blind 2 | Suor Cristina Scuccia - #TEAMJ-AX
 5. iPhone 6 Plus Bend Test
 6. Bars & Melody - Simon Cowell's Golden Buzzer act | Britain's Got Talent 2014
 7. Budweiser Super Bowl XLVIII Commercial -- "Puppy Love"
 8. Devil Baby Attack
 9. Goku vs Superman. Epic Rap Battles of History Season 3.
 10. 10 Hours of Walking in NYC as a Woman

Du kan se hele listen og gå på opdagelse her

Læs også: Google dræber den irriterende Captcha med et enkelt klik
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere