Artikel top billede

Edward Snowden blev Twitter-bombarderet efter begynderfejl

Selv it-eksperter kan glemme helt banale ting, når de bevæger sig ud på de sociale medier. Det må whistlebloweren Edward Snowden erkende, efter han i de seneste dage er blevet bombarderet med mails.

NSA-whistlebloweren Edward Snowden må med sin lynkarriere i diverse amerikanske efterretningstjenester anses for at være en ganske habil it-bruger, hvis da ikke han kan kaldes it-ekspert.

Alligevel har Edward Snowdens debut på det sociale medie Twitter affødt lidt af en begynderfejl.

Det skyldes, at den verdensberømte whitsleblower efter sit første tweet havde glemt af slå Twitter-notifikationer fra.

Edward Snowden med 1,23 millioner Twitter-følgere er efterfølgende blevet bombarderet med mails for hver ny følger, nye besked, retweet, og når nogen har sat ham på deres favoritliste.

Ikke mindre end 47 gigabyte Twitter-notifikationer har Edward Snowden ifølge sit nyeste tweet modtaget, skriver han selv på det sociale medie.

Det svarer til mere end tre almindelige Gmail-konti fyldt til randen med beskeder fra hans Twitterfølgere.

Har lært lektien

I sin opdatering om de mange notifikationer har Edward Snowden ganske lakonisk beskrevet sin oplevelse med de mange notifikationer med hashtagget #lessonlearned.

Det kan oversætte til noget i retning af: jeg har lært lektien.

Siden Twitter-debuten 29. september har Edward Snowden i skrivende stund beriget det sociale medie med 14 tweets, der næppe overraskende handler om regeringsovervågning,

Indtil videre følger Edward Snowden blot én anden Twitter-konto.

Det drejer sig om whistleblowerens tidligere arbejdsgiver, NSA.

Læs også:
Når de sociale medier går helt amok: Sådan overlever du en shitstorm på nettet

Jeg fik 738 mails i vinterferien. Næste år modtager jeg nul
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere