Fortalt til: Mads Elkær

Mennesker i IT

Udgivet 1. juli 2016 kl. 09.09
"Som data-ekspert er jeg vant til rode med data på et meget dybt niveau, og så kan man nogle gange godt glemme lidt at kigge på virkeligheden.

For noget tid siden skulle jeg i et big data-projekt undersøge, om der var en sammenhæng mellem geders produktion af mælk og temperaturen ude på marken.

Jeg gik i gang med opgaven og satte en masse parametre op.

Undervejs var der så en mand med forstand på geder, som foreslog, at jeg også undersøgte månen - altså om den var halv eller fuld for at se, om månen påvirkede dyrenes mælkeproduktion.

Umiddelbart har vi endnu ikke data nok til at kunne sige noget signifikant om sammenhængen mellem månens udseende og gedernes mælkeproduktion.

Her på Roskilde Festival er jeg meget nysgerrig efter at undersøge ud fra data, om folk bliver i bedre humør med fuldmåne."
Willem Hendriks, technical sales med speciale i Hadoop/BigInsights hos IBM.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
I dag kan du downloade det digitale kørekort: Her er hvad det kræver
Du kan nu lade dit fysiske kørekort blive derhjemme og i stedet nøjes med en app. For i dag udkommer det digitale kørekort til iPhones og Android-telefoner.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.