Fortalt til: Mads Elkær

Mennesker i IT

Udgivet 1. juli 2016 kl. 09.09
"Som data-ekspert er jeg vant til rode med data på et meget dybt niveau, og så kan man nogle gange godt glemme lidt at kigge på virkeligheden.

For noget tid siden skulle jeg i et big data-projekt undersøge, om der var en sammenhæng mellem geders produktion af mælk og temperaturen ude på marken.

Jeg gik i gang med opgaven og satte en masse parametre op.

Undervejs var der så en mand med forstand på geder, som foreslog, at jeg også undersøgte månen - altså om den var halv eller fuld for at se, om månen påvirkede dyrenes mælkeproduktion.

Umiddelbart har vi endnu ikke data nok til at kunne sige noget signifikant om sammenhængen mellem månens udseende og gedernes mælkeproduktion.

Her på Roskilde Festival er jeg meget nysgerrig efter at undersøge ud fra data, om folk bliver i bedre humør med fuldmåne."
Willem Hendriks, technical sales med speciale i Hadoop/BigInsights hos IBM.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Se listen: Her er Danmarks 28 bedste virksomheder inden for outsourcing, hosting og drift
Computerworld Top 100 2020: Computerworld har endnu engang kåret Danmarks dygtigste it-selskaber til outsourcing, hosting og drift. Se listen over de 28 selskaber her.
Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få overblikket: Her er Gartners vurdering af 16 førende CRM-leverandører
Den teknologiske udvikling skaber pt. en massiv omstilling inden for kundeservice. Samtidig muliggør teknologien også en konsolidering, som igen stiller nye krav til moderne CRM-systemer. Især kunstig intelligens og muligheden for digitale kanaler står højt på kundernes liste. I dette whitepaper kan du derfor læse om analysevirksomheden Gartners research af 16 leverandører inden for CRM og dermed få et overblik over det stadigt mere komplekse landskab.