Artikel top billede

Surface Pro-brugere kan ånde lettet op: Microsoft på vej med løsning på batteriproblem

De Surface Pro 3-brugere, der på det seneste har kæmpet med batteriproblemer, kan nu se frem fra en snarlig løsning på problemet fra Microsofts side.

De batteriproblemer i den uhyre populære Surface Pro 3, som vi skrev om for nogle uger siden, ser nu ud til snart at kunne blive løst.

Et betydeligt antal Surface Pro 3-brugere skrev i flere måneder om batteriproblemerne på Microsofts support-side, og Microsoft endte med at erkende problemet.

Nu er løsningen efter alt at dømme på vej, og den kommer i form af en softwareopdateringen, så det er altså ikke selve batteriet, den er gal med.

Det er kke helt uvæsentligt, da garantien er udløbet på mange af Surface Pro 3-maskinerne.

Læs om batteriproblemet: Microsoft erkender batteriproblem i Surface Pro

Microsoft-medarbejderen 'Greg' fra selskabets support-team skriver nu til de ramte Surface Pro 3-brugere via support-siden:

"Tak for jeres tålmodighed, mens vi har arbejdet os igennem detaljerne her. Vi kan nu bekræfte, at dette kapacitets-spørgsmål i Surface Pro 3 ikke er et hardware-problem, men kan adresseres med en software-opdatering."

"Vores team har arbejdet på - og tester nu - en opdatering, der vil adressere dette. Vi offentliggør opdateringen, så snart den har passeret vores kvalitetssikring."

"Lige nu bør du ikke overveje at skifte din enhed ud, da en opdatering er på vej," lyder beskeden videre fra Microsoft.

Batteritid kraftigt reduceret

De ramte Surface Pro-brugere har blandt andet oplevet, batteritiden på maskinen pludselig er skrumpet ind til blot en til to timer.

Da Computerworld testede Surface Pro 3 i 2014, kunne vi berette, at maskinen lå på omkring syv til otte timer i reel batteritid, så det er ikke så underligt, at mange brugere har oplevet det som noget af et problem med den drastisk forkortede batteritid.

Det er i øvrigt langt fra første gang, at batteridræn på populær elektronik viser sig at kunne løses med en softwareopdatering.

Ofte er problemerne såmænd også skabt via en ny - og ikke helt gennemtestet - softwareopdatering. Læs mere om den problemstilling her.

Læs også:

Microsoft erkender batteriproblem i Surface Pro: Sådan bliver det løst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere