Artikel top billede

Surface Pro-brugere kan ånde lettet op: Microsoft på vej med løsning på batteriproblem

De Surface Pro 3-brugere, der på det seneste har kæmpet med batteriproblemer, kan nu se frem fra en snarlig løsning på problemet fra Microsofts side.

De batteriproblemer i den uhyre populære Surface Pro 3, som vi skrev om for nogle uger siden, ser nu ud til snart at kunne blive løst.

Et betydeligt antal Surface Pro 3-brugere skrev i flere måneder om batteriproblemerne på Microsofts support-side, og Microsoft endte med at erkende problemet.

Nu er løsningen efter alt at dømme på vej, og den kommer i form af en softwareopdateringen, så det er altså ikke selve batteriet, den er gal med.

Det er kke helt uvæsentligt, da garantien er udløbet på mange af Surface Pro 3-maskinerne.

Læs om batteriproblemet: Microsoft erkender batteriproblem i Surface Pro

Microsoft-medarbejderen 'Greg' fra selskabets support-team skriver nu til de ramte Surface Pro 3-brugere via support-siden:

"Tak for jeres tålmodighed, mens vi har arbejdet os igennem detaljerne her. Vi kan nu bekræfte, at dette kapacitets-spørgsmål i Surface Pro 3 ikke er et hardware-problem, men kan adresseres med en software-opdatering."

"Vores team har arbejdet på - og tester nu - en opdatering, der vil adressere dette. Vi offentliggør opdateringen, så snart den har passeret vores kvalitetssikring."

"Lige nu bør du ikke overveje at skifte din enhed ud, da en opdatering er på vej," lyder beskeden videre fra Microsoft.

Batteritid kraftigt reduceret

De ramte Surface Pro-brugere har blandt andet oplevet, batteritiden på maskinen pludselig er skrumpet ind til blot en til to timer.

Da Computerworld testede Surface Pro 3 i 2014, kunne vi berette, at maskinen lå på omkring syv til otte timer i reel batteritid, så det er ikke så underligt, at mange brugere har oplevet det som noget af et problem med den drastisk forkortede batteritid.

Det er i øvrigt langt fra første gang, at batteridræn på populær elektronik viser sig at kunne løses med en softwareopdatering.

Ofte er problemerne såmænd også skabt via en ny - og ikke helt gennemtestet - softwareopdatering. Læs mere om den problemstilling her.

Læs også:

Microsoft erkender batteriproblem i Surface Pro: Sådan bliver det løst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere