Artikel top billede

Surface Pro-brugere kan ånde lettet op: Microsoft på vej med løsning på batteriproblem

De Surface Pro 3-brugere, der på det seneste har kæmpet med batteriproblemer, kan nu se frem fra en snarlig løsning på problemet fra Microsofts side.

De batteriproblemer i den uhyre populære Surface Pro 3, som vi skrev om for nogle uger siden, ser nu ud til snart at kunne blive løst.

Et betydeligt antal Surface Pro 3-brugere skrev i flere måneder om batteriproblemerne på Microsofts support-side, og Microsoft endte med at erkende problemet.

Nu er løsningen efter alt at dømme på vej, og den kommer i form af en softwareopdateringen, så det er altså ikke selve batteriet, den er gal med.

Det er kke helt uvæsentligt, da garantien er udløbet på mange af Surface Pro 3-maskinerne.

Læs om batteriproblemet: Microsoft erkender batteriproblem i Surface Pro

Microsoft-medarbejderen 'Greg' fra selskabets support-team skriver nu til de ramte Surface Pro 3-brugere via support-siden:

"Tak for jeres tålmodighed, mens vi har arbejdet os igennem detaljerne her. Vi kan nu bekræfte, at dette kapacitets-spørgsmål i Surface Pro 3 ikke er et hardware-problem, men kan adresseres med en software-opdatering."

"Vores team har arbejdet på - og tester nu - en opdatering, der vil adressere dette. Vi offentliggør opdateringen, så snart den har passeret vores kvalitetssikring."

"Lige nu bør du ikke overveje at skifte din enhed ud, da en opdatering er på vej," lyder beskeden videre fra Microsoft.

Batteritid kraftigt reduceret

De ramte Surface Pro-brugere har blandt andet oplevet, batteritiden på maskinen pludselig er skrumpet ind til blot en til to timer.

Da Computerworld testede Surface Pro 3 i 2014, kunne vi berette, at maskinen lå på omkring syv til otte timer i reel batteritid, så det er ikke så underligt, at mange brugere har oplevet det som noget af et problem med den drastisk forkortede batteritid.

Det er i øvrigt langt fra første gang, at batteridræn på populær elektronik viser sig at kunne løses med en softwareopdatering.

Ofte er problemerne såmænd også skabt via en ny - og ikke helt gennemtestet - softwareopdatering. Læs mere om den problemstilling her.

Læs også:

Microsoft erkender batteriproblem i Surface Pro: Sådan bliver det løst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere