Artikel top billede

Pas på: Microsoft og Adobe haste-patcher kritiske sårbarheder

To store software-huse er nødt til at lukke kritiske sårbarheder uden for den normale opdateringscyklus. Det er disse opdateringer, du skal installere.

Så er lappegrejet fremme uden for cyklus hos to af de store software-farbrikker.

Normalt lukkes sårbarheder kun en gang om måneden på den såkladte patch tuesday.

Kun når der er tale om meget alvorlige sårbarheder eller sårbarheder, der udnyttes aktivt af it-kriminelle, udsendes lapperne uden for den normale cyklus.

0-dag i Flash

En 0-dagssårbarhed i den populære Flash Player fra Adobe misbruges aktivt i målrettede angreb.

Derfor blev firmaet torsdag nødt til at frigivet en sikkerhedsopdatering, der henvender sig til alle platforme, hvilket omfatter Windows, Mac, Linux og ChromeOS.

Den historie kan du læse her: Kritisk sårbarhed i Flash bliver udnyttet på Windows netop nu: Adobe udsender haste-opdatering

Der er også yderligere informationer på Adobes side.

Internet Explorer lappes

I kølvandet på hasteopdateringen fra Adobe har Microsoft også set sig nødsaget til at udsende en udenfor-cyklus-opdatering til Internet Explorer.

Der er tale om en kritisk opdatering, som blandt andet forbedrer, hvordan Internet Explorer behandler objekter i hukommelsen og begrænsninger i navnerummet.

Du kan læse mere på Microsofts TechNet-side.

Læs også:
Ny liste over 50 landes it-sikkerhed: Så sårbar er Danmark over for angreb

Ransomware, sikkerhed i biler og DDoS-angreb: Her er de værste sikkerhedsplager lige nu

Sikkerheds-ekspert: Derfor duer statisk sikkerhed bare ikke - her er tre fif til at få bedre it-sikkerhed i virksomheden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere