Hewlett Packard Enterprise i gigantisk opkøb: Nupper flash-selskab i milliardhandel

Opdateret: Hewlett Packard Enterprise køber flash-selskabet Nimble Storage for milliardbeløb.

Et nyt stort opkøb er på vej på storage-markedet.

Det er Hewlett Packard Enterprise, der vil købe flash-selskabet Nimble Storage.

Det meddeler Hewlett Packard i en pressemeddelelse.

"I dag annoncerer vi, at vi har til hensigt at købe Nimble Storage, en førende leverandør af entry til midrange predictive flash storage-løsninger."

Er vokset hurtigt
Nimble Storage, der blev stiftet i 2007, er vokset voldsomt hurtigt i de seneste år med udgangspunkt i selskabets flash-baserede løsninger.

Nimble Storage havde i det seneste årsregnskab over 1.000 ansatte, og selskabet oplyser at have over 10.000 kunder på globalt plan.

Heriblandt er der en del danske kunder. 

Ifølge Reuters vil Hewlett Packard Enterprise betale 12,50 dollars per aktie i Nimble Storage.

Det betyder, at prisen i alt vil blive på over en milliard dollars - eller over syv milliarder danske kroner.

Nimble Storage skriver selv i en pressemeddelelse, at der er underskrevet en endelig aftale med Hewlett Packard Enterprise.

"Når vi ser fremad, er vil sikre på, at vi ved at kombinere Nimble Storages teknologi-lerderskab med HPE's globale distributions-styrke, stærke brand og forhold til virksomhederne, skaber muligheder for ekspansion for den kombinerede virksomhed," lyder det fra Suresh Vasudevan, der er CEO i Nimble Storage.

Satser på flash
Nimble Storage har ikke mindst gjort sig bemærket med løsninger, der kan sikre bedre applikations-performance.

Samtidig er flash-teknologien i det hele taget et hot emne i industrien i disse år.

"Det største teknologi-transformation inden for storage i dag er skiftet fra roterende diske til flash," skriver Hewlett Packard Enterprise.

"Og når flash bliver den nye normal, vil kunderne have nye krav, eksempelvis hybrid it-automatiserring, integreret data-beskyttelse og fleksible forbrugs-modeller."

Deltag i gratis konference om datacentre og datahåndtering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud strategy 2020 - fokus på management teknologier til hybrid cloud og multi cloud samt compliance aspektet

På Cloud Strategy 2020 tegner vi billedet af en cloud-verden, der strækker sig langt ud over landegrænserne, og hvor mange valg skal træffes, hvis du skal have fuldt udbytte. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

29. september 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

01. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Se billederne: Her er det tophemmelige spiondatacenter på Amager
På sydspidsen af Amager ligger Sandagergård, der huser et hemmeligt datacenter tilhørende Forsvarets Efterretningstjeneste. Datacentret, der er bygget med hjælp fra amerikanske NSA-agenter, driver et avanceret spionværktøj, der er brugt til at spionere mod danskere.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Vil du med på vej mod den moderne dataestate?
At gøre data tilgængelig, men hurtigst og med de færreste ressourcer, er de første og nødvendige skridt mod en moderne dataestate. Tiden er inde til, at du bevæger dig ned af den digitale landevej, der fører til hurtige og konsistente svar på simple forretningsspørgsmål. Vi giver her et bud på, hvordan du kommer igang.