Artikel top billede

Hewlett Packard Enterprise i gigantisk opkøb: Nupper flash-selskab i milliardhandel

Opdateret: Hewlett Packard Enterprise køber flash-selskabet Nimble Storage for milliardbeløb.

Et nyt stort opkøb er på vej på storage-markedet.

Det er Hewlett Packard Enterprise, der vil købe flash-selskabet Nimble Storage.

Det meddeler Hewlett Packard i en pressemeddelelse.

"I dag annoncerer vi, at vi har til hensigt at købe Nimble Storage, en førende leverandør af entry til midrange predictive flash storage-løsninger."

Er vokset hurtigt

Nimble Storage, der blev stiftet i 2007, er vokset voldsomt hurtigt i de seneste år med udgangspunkt i selskabets flash-baserede løsninger.

Nimble Storage havde i det seneste årsregnskab over 1.000 ansatte, og selskabet oplyser at have over 10.000 kunder på globalt plan.

Heriblandt er der en del danske kunder. 

Ifølge Reuters vil Hewlett Packard Enterprise betale 12,50 dollars per aktie i Nimble Storage.

Det betyder, at prisen i alt vil blive på over en milliard dollars - eller over syv milliarder danske kroner.

Nimble Storage skriver selv i en pressemeddelelse, at der er underskrevet en endelig aftale med Hewlett Packard Enterprise.

"Når vi ser fremad, er vil sikre på, at vi ved at kombinere Nimble Storages teknologi-lerderskab med HPE's globale distributions-styrke, stærke brand og forhold til virksomhederne, skaber muligheder for ekspansion for den kombinerede virksomhed," lyder det fra Suresh Vasudevan, der er CEO i Nimble Storage.

Satser på flash

Nimble Storage har ikke mindst gjort sig bemærket med løsninger, der kan sikre bedre applikations-performance.

Samtidig er flash-teknologien i det hele taget et hot emne i industrien i disse år.

"Det største teknologi-transformation inden for storage i dag er skiftet fra roterende diske til flash," skriver Hewlett Packard Enterprise.

"Og når flash bliver den nye normal, vil kunderne have nye krav, eksempelvis hybrid it-automatiserring, integreret data-beskyttelse og fleksible forbrugs-modeller."

Deltag i gratis konference om datacentre og datahåndtering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere