Artikel top billede

Asus lancerer verdens tyndeste hybrid-computer i stærkt sommersortiment

Asus har ved Computex-messen smidt om sig med nye computere, hvoraf den ene er den tyndeste af sin slags

I Taipei løfter computerproducenter hvert år sløret for sine nyeste kreationer i form af tynde eller vulgært kraftige computere.

Normalt plejer Asus at være en af de mere underholdende præsentationer, da selskabet altid har en eller flere underlige computere med sig, men i år var "underlig" skiftet ud med "stilren" og "tynd".

I hvert fald har Asus lanceret en række relativt almindeligt udseende, men flotte computere, hvoraf en er den tyndeste af sin slags, nemlig hybridcomputeren Zenbook Flip S.

Den tynde computer, der kan vendes 360 grader på vrangen og bruges som en tablet, er kun 10,9 millimeter tyk og vejer 1,1 kilo, men indeholder stadig en 13,3 tommer skærm med 4K-opløsning.

Computeren har også en i7-processor - Asus specificerer dog ikke, om der er tale om den strømsvage core i7 "Y"-type - og op til 11,5 timers batterilevetid, hvis man skal tro Asus.

Prisen for en Flip S vil være 12.999 kroner for en model med i5-7200U, 8GB RAM, 256GB SSD. 

Læs også: Prøvekørt: Microsofts Surface Laptop er præcis lige så lækker som den ser ud

Asus opdaterede også sin Zenbook 3-serie og har tilføjet et Deluxe til navnet.

Det er ifølge Asus verdens tyndeste 14-tommer computer - det er åbenbart værd at blære sig med - og er 12,9 millimeter "tyk". Til sammenligning er verdens tyndeste computer, Acer Swift 7, 9,8 millimeter tyk.

Zenbook 3 Deluxe har desuden en i7-7200U-processor, en 1080p-skærm, og vil koste 12.999 kroner for en model med 8GB RAM og 512 GB SSD.

Hurtig arbejdsmaskine og gaming til alle


Asus offentliggjorde også en ny Pro-computer, Zenbook Pro, med et indbygget Nvidia GTX 1050ti-kort og 15,6 tommer 4K-skærm sammen med en af Intels i7 (H-serie)-processorer.

Computeren ligner et smukt bastardbarn mellem en Macbook og Dells XPS-computere, og Zenbook Pro vil have en batterilevetid på 14 timer ifølge Asus og vil koste 13.490 kroner.

Derudover præsenterede Asus også en tykkere, mindre kraftfuld, men også billigere computer til masserne i sin VivoBook S og VivoBook Pro.

Begge kommer i et aluminiums-chassis med tynde kanter omkring 15 tommer-skærmen i FullHD-opløsning med Intel Core i7-processorer.

I den billigste af de to - VivoBook S - sidder der et lidt aldrende Nvidia GTX 940MX-grafikkort. Prisen for en VivoBook S15 bliver 8.999 kroner for en model med 8GB RAM og 512 GB SSD. 

VivoBook Pro har en 15,6 tommer 4K-skærm - 4K-paneler er åbenbart blevet billigere - en i7-processor fra Intel, og det lidt nyere Nvidia GTX 1050-grafikkort til en pris på 10.499 kroner inklusiv 8GB RAM og 256GB SSD.

Læs også: HP lancerer nye Surface- og Macbook-alternativer med frisk hardware
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere