Artikel top billede

Google efter klager over skærm-problemer på nye smartphones: Leverer en exceptionel oplevelse

Til trods for klager over skærmen på Googles nye Pixel 2-smartphones, er meldingen fra Google, at telefonerne leverer en exceptionel oplevelse.

Der har været klager over mudrede farver og såkaldt 'burn in’ på skærmen på den nye top-smartphone fra Google, Pixel 2 XL, men der er ikke nogen grund til bekymring.

Det er den grundlæggende besked fra Mario Queiroz, vice president i Google, i en opdatering i Pixel-brugernes onlineforum.

“Vi er meget overbeviste om, at Pixel 2 leverer en exceptionel smartphone-oplevelse, og for at berolige brugerne, kommer enhver Pixel 2 og Pixel 2 XL, nu med en global garanti på to år.”

Tidligere på ugen kunne en række medier fortælle om skærmproblemer på de nye Google-smartphones, og det ser ud til, at det især er XL-modellen, der har været ramt.

Læs om det her: Skidt start for Googles to nye top-smartphones: Meldinger om alvorlige fejl

Google var med det samme ude med en melding om, at man tog problemerne meget seriøst og ville undersøge sagen nærmere. Nu skriver Mario Queiroz så om blandt andet meldingerne om, at farverne på Pixel 2 XL-skærmen ikke er markante nok:

“En af vores design-intentioner var at opnå en mere naturlig og præcis gengivelse af farver. Vi ved, at nogle mennesker foretrækker mere mættede farver, så begge Pixel 2-telefoner indeholder allerede muligheden for at booste farverne med 10 procent,” forklarer Google-chefen og tilføjer, at en ny softwareopdatering skal gøre det muligt at skrue endnu mere op for farverne.

Om meldingerne om burn in lyder Googles reaktion, at grundige test viser, at OLED-skærmens karakteristika minder om det, man ser på sammenlignelige produkter, og at det ikke er noget, der påvirker brugeroplevelsen.

Samtidig forventer Google dog at kunne optimere skærmen yderligere med kommende softwareopdatertinger.

Du kan se detaljerne om Googles test af skærmen her.

Læs også:

Skidt start for Googles to nye top-smartphones: Meldinger om alvorlige fejl
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere