Artikel top billede

Lars Neupart tibage som medejer i sit eget firma: “Pludselig var vi jo en ret lille del af den overordnede KMD-strategi”

Den danske sikkerhedsmand Lars Neupart solgte sit sikkerhedsfirma til KMD i 2015. I sommer forlod Neupart så KMD, og nu er han igen medejer af det selskab, han lægger navn til.

Efter to år hos KMD hedder ejeren af sikkerhedsfirmaet Neupart igen Lars Neupart.

KMD købte i 2015 Neupart A/S for at opgradere på sikkerhedsfronten, men nu har den danske sikkerhedsmand sammen med to kollegaer købt sit firma tilbage.

“Det gav bare mere mening for Neupart at komme fri,” siger Lars Neupart til Computerworld.

“Da vi solgte virksomheden til KMD, blev vi præsenteret for en strategi, som virkede rigtig på det tidspunkt. Men som det jo sker i store koncerner, så har KMD lagt en ny strategi, og uden at jeg kender detaljerne, så går man nu efter en anden type kunder.”

Læs også: KMD købte sikkerhedsfirmaet Neupart for få år siden - men skiller sig nu af med det igen

Uventet tilbagekøb

Lars Neupart stod indtil i sommer selv i spidsen for Neupart under KMD, men i juni 2017 forlod han KMD og udtalte til Computerworld, at han ville hjælpe andre sikkerhedsfirmaer med strategi og finansiering.

Det er derfor en uventet drejning, at han nu igen træder ind i sin gamle virksomhed som medejer og bestyrelsesformand.

“Min hverdag siden i sommer er forløbet nogenlunde, som jeg forventede, da vi talte sammen sidst. Det er bare lidt pudsigt, at et af de selskaber, jeg går ind og hjælper, hedder Neupart A/S,” siger han.

“Det bliver et klassisk bestyrelsesansvar, hvor jeg skal sørge for den rigtige strategi. Jeg skal ikke ind og være operationel.”

Ejer sammen med to direktører

Neupart ejer nu virksomheden sammen med administrerende direktør Jakob Holm Hansen og salgsdirektør Louise Bøttner, og alle ansatte, kunder og produkter rykker med fra KMD.

Lars Neupart vil dog ikke afsløre, om det har været en god forretning at købe sin virksomhed tilbage fra it-giganten i Ballerup.

“Det er jo et rigtig godt spørgsmål, som jeg desværre ikke må svare på. Så begynder jeg at bevæge mig ud på dybt vand.”

Læs også: Kendt dansk sikkerhedsmand forlader KMD: "Jeg kan godt lide at gøre det hele selv"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere