Her er de mest downloadede apps til iOS og Android i 2017: Danske Subway Surfers springer afsted

App-markedet når nye højder målt i antal downloads og omsætning. Og det danskudviklede Subway Surfers markerer sig igen som noget helt særligt på verdensplan.

Der blev downloadet over 175 milliarder apps i løbet af 2017, og forbrugerne spenderede i alt 86 milliarder dollars, omkring 516 milliarder kroner, på app-markedet på verdensplan.

Det er hovedkonklusionerne i en ny årsrapport fra analysefirmaet App Annie, der følger app-markedet.

App Annie oplyser i rapporten, at antallet af app-downloads er steget med 60 procent alene fra 2015 til 2017, mens omsætningen på markedet er steget med 105 procent i samme periode.

Samtidig er der nu samlet set over seks millioner forskellige apps i Google Play og iOS App Store.

Målt i forhold til antallet af downloads er det Kina, der er det største marked, mens Indien, USA, Brasilien og Rusland kommer ind på de følgende pladser.

Kigger man på app-omsætningen, kommer Kina også ind på førstepladsen, men her går de efterfølgende pladser så til USA, Japan, Sydkorea og Storbritannien.

App Annie fortæller også, at en smartphonebruger nu i gennemsnit har gang i næsten 40 forskellige apps i løbet af en måned, og at man i gennemsnit bruger tre timer om dagen i de forskellige apps.

Læs også: Nu kommer post-app-æraen: Du skal tænke mobile løsninger på en helt ny måde

De mest populære apps i verden
Målt på antallet af brugere per måned, er det disse 10 apps, der er mest populære i verden på tværs af Android og iOS.

1: Facebook.
2: Whatsapp messenger.
3: WeChat.
4: Facebook Messenger.
5: QQ.
6: Instagram.
7: Taobao.
8: Alipay.
9: WiFi Master Key.
10: Tencent Video.

Målt på antallet af downloads i 2017 ser top 10-listen en smule anderledes ud:

1: Facebook Messenger.
2: Facebook.
3: WhatsApp Messenger.
4: Instagram.
5: Snapchat.
6: UC Browser.
7: Shareit.
8: Uber.
9: Youtube.
10: Imo.

Subway Surfers hitter stort
App Annie har også en liste med de spil, der har flest aktive brugere per måned. Her er det især interessant at se, at det danskudviklede Subway Surfers fortsat klarer sig rigtig godt og nu ligger på en syvendeplads.

Endnu bedre går det Subway Surfers, når der måles på antallet af downloads i 2017, for her ligger Subway Surfers faktisk på førstepladsen i opgørelsen fra App Annie.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Subway Surfers stryger helt tip tops på denne liste.

Læs mere om det her: Dansk app det mest downloadede spil i hele verden fra både iOS og Android

Læs også:

Nu kommer post-app-æraen: Du skal tænke mobile løsninger på en helt ny måde

Smartphone-markedet buldrer i helt ny retning - og det er ikke med Apple eller Samsung i front

App-udvikling er blevet langt lettere – men adgangen til back-end volder problemer

Mobile løsninger ændrer karakter: Nye teknologier får traditionelle apps til at glide i baggrunden

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid Cloud - placer dit workload hvor det giver mest værdi

De fleste virksomheder er forlængst begyndt at anvende cloud-services til produktivitet, onlinemøder og meget andet. Men de næste trin på cloudrejsen er svære. På dette seminar vil du høre om den metodik, der gør det muligt at tage de næste skridt på cloudrejsen - og få indblik i praktiske eksempler.

25. februar 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

26. februar 2021 | Læs mere


AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


Premium
Finanstilsynet efter inspektion: Bankdata har ‘væsentlige svagheder’ i sin it-sikkerhed - retter hård kritik på stribe områder
Den store it-leverandør til danske banker, Bankdata, har ‘væsentlige svagheder’ i sin håndtering af it-sikkerheden, lyder den hårde kritik fra Finanstilsynet efter inspektion.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.