Artikel top billede

(Foto: Phil Pell/iStockphoto)

TDC-aktien buldrer i vejret efter opkøbs-tilbud

TDC-aktien buldrer i vejret, efter det er kommet frem, at en række store pensionskasser forsøget at købe selskabet. Se aktiekursen her.

Opkøbstilbuddet på TDC får selskabets aktiekurs til at stryge i vejret.

TDC’s aktiekurs stryger i vejret toresdag morgen i kølvandet på nyheden torsdag morgen om, at en række danske pensionskasser samt den australske investeringsbank Macquarie har budt på selskabet.

PKA, ATP og PFA samt investeringsbanken har budt 38,2 milliarder kroner for TDC, hvilket er væsentligt under selskabets markedsværdi.

Onsdag eftermiddag lukkede TDC-aktien på kurs 37,43. I kølvandet på meddelelsen om opkøbs-tilbuddet er den steget til kurs 43 - en stigning på næsten 15 procent.

I skrivende stund stiger aktien fortsat.

TDC's bestyrelse har afvist tilbuddet med henvisning til, at selskabet kan levere større værdi for sine ejere på 'stand alone-basis,' som selskabet formulerer det.

Du kan følge TDC-aktien live på Nasdaq-børsen her.

Læs også:

Pensionskasser forsøger at købe TDC for 38 milliarder kroner - men TDC siger blankt nej

Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere