Artikel top billede

TDC-aktien buldrer i vejret efter opkøbs-tilbud

TDC-aktien buldrer i vejret, efter det er kommet frem, at en række store pensionskasser forsøget at købe selskabet. Se aktiekursen her.

Opkøbstilbuddet på TDC får selskabets aktiekurs til at stryge i vejret.

TDC’s aktiekurs stryger i vejret toresdag morgen i kølvandet på nyheden torsdag morgen om, at en række danske pensionskasser samt den australske investeringsbank Macquarie har budt på selskabet.

PKA, ATP og PFA samt investeringsbanken har budt 38,2 milliarder kroner for TDC, hvilket er væsentligt under selskabets markedsværdi.

Onsdag eftermiddag lukkede TDC-aktien på kurs 37,43. I kølvandet på meddelelsen om opkøbs-tilbuddet er den steget til kurs 43 - en stigning på næsten 15 procent.

I skrivende stund stiger aktien fortsat.

TDC's bestyrelse har afvist tilbuddet med henvisning til, at selskabet kan levere større værdi for sine ejere på 'stand alone-basis,' som selskabet formulerer det.

Du kan følge TDC-aktien live på Nasdaq-børsen her.

Læs også:

Pensionskasser forsøger at købe TDC for 38 milliarder kroner - men TDC siger blankt nej

Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere