Artikel top billede

(Foto: Phil Pell/iStockphoto)

TDC-aktien buldrer i vejret efter opkøbs-tilbud

TDC-aktien buldrer i vejret, efter det er kommet frem, at en række store pensionskasser forsøget at købe selskabet. Se aktiekursen her.

Opkøbstilbuddet på TDC får selskabets aktiekurs til at stryge i vejret.

TDC’s aktiekurs stryger i vejret toresdag morgen i kølvandet på nyheden torsdag morgen om, at en række danske pensionskasser samt den australske investeringsbank Macquarie har budt på selskabet.

PKA, ATP og PFA samt investeringsbanken har budt 38,2 milliarder kroner for TDC, hvilket er væsentligt under selskabets markedsværdi.

Onsdag eftermiddag lukkede TDC-aktien på kurs 37,43. I kølvandet på meddelelsen om opkøbs-tilbuddet er den steget til kurs 43 - en stigning på næsten 15 procent.

I skrivende stund stiger aktien fortsat.

TDC's bestyrelse har afvist tilbuddet med henvisning til, at selskabet kan levere større værdi for sine ejere på 'stand alone-basis,' som selskabet formulerer det.

Du kan følge TDC-aktien live på Nasdaq-børsen her.

Læs også:

Pensionskasser forsøger at købe TDC for 38 milliarder kroner - men TDC siger blankt nej

Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere