Smarttalk: Ny ild til priskrigen

Debitel-ejede Smarttalk går efter nye markedsandele på det voldsomt konkurrenceprægede mobilmarked ved at sænke prisen for en sms-besked til blot én øre. Prisen vil forblive i bund i seks måneder, lover selskabet.

Discount-mobilselskabet Smarttalk - som ejes af Debitel - bærer nyt brænde til den benhårde konkurrence på mobilmarkedet.

Det sker med sænkningen af prisen for en sms til blot én øre i discountselskabets seneste udspil, hvor prisen for et minuts taletid dog fastholdes på 80 øre.

Smarttalk betinger sig dog, at kunderne bruger mindst 50 kroner om måneden. Hvis forbruget ligger lavere, koster det 25 kroner, meddeler Smarttalk.

Vil have flere markedsandele

Moderselskabet Debitels overskud, kundetal og kundernes forbrug steg sidste år steg markant.

Til gengæld har den hårde konkurrence, som discountselskaberne har drevet, banket priserne så meget i bund, at der skal flere samtaler og flere sms'er til for at skabe en god omsætning.

Derfor er markedsandele afgørende, og dem sigter Smarttalk efter med den nye en-øres kampagne, hvor selskabet lover, at prisen vil forblive i bund i de næste seks måneder.

- Vi ønsker en endnu større bid af markedet, siger Henrik Larsen, underdirektør i Smarttalk.

Han vurderer, at det vil koste konkurrenterne tocifrede millionbeløb i mistet omsætning og indtjening, hvis de skal ned i samme prisleje.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere