Artikel top billede

PR-foto

Eniig og SE indgår alliance: Samarbejde skal åbne op for fibernettet

Et samarbejde mellem de to energiselskaber Eniig og SE skal skabe en fælles indgang til de to selskabers fibernet.

Fibenetselskaberne Eniig og SE har indgået et samarbejde, der skal åbne op for adgangen til fibernetkunderne.

Det skriver Børsen.

Samarbejdet skal give mulighed for én fælles adgang til de to selskabers fibernet og dermed får andre selskaber mulighed for at nå ud til langt flere fiberkunder.

“Når SE, som er et af Danmarks største fiberselskaber, vil være med til at gøre åbningen af fibernettet til en fælles opgave, så giver det altså rigtig god mening for både de to selskaber, for branchen og for de mange danskere, som får adgang til fibernettets fordele," siger Søren Lindgaard, direktør for Eniig Fiber, til Børsen.

Læs også: Bredbåndselskabet Hiper klar til at udnytte fiberselskabers åbne netværk til at kapre flere kunder

Samarbejde giver muligheder

Samarbejdet kan være med til at give fibernetkunderne flere tjenester at vælge imellem i takt med at flere konkurrenter kommer på banen.

Yousee fortalte sidste år til Computerworld, at selskabet ville holde et vågnet øje med udviklingen på medlingerne fra de danske fibernetselskaber.

Dengang fortalte Yousees CFO, Stig Pastwa, til Computerworld, at han godt kunne forestille sig at Yousee kunne levere produkter på andre selskabers fibernet.

Det kan du læse mere om her: YouSee lurer på netværks-åbninger: Derfor vil YouSee (måske) levere produkter over andre selskabers fiber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere