Artikel top billede

PR-foto

Eniig og SE indgår alliance: Samarbejde skal åbne op for fibernettet

Et samarbejde mellem de to energiselskaber Eniig og SE skal skabe en fælles indgang til de to selskabers fibernet.

Fibenetselskaberne Eniig og SE har indgået et samarbejde, der skal åbne op for adgangen til fibernetkunderne.

Det skriver Børsen.

Samarbejdet skal give mulighed for én fælles adgang til de to selskabers fibernet og dermed får andre selskaber mulighed for at nå ud til langt flere fiberkunder.

“Når SE, som er et af Danmarks største fiberselskaber, vil være med til at gøre åbningen af fibernettet til en fælles opgave, så giver det altså rigtig god mening for både de to selskaber, for branchen og for de mange danskere, som får adgang til fibernettets fordele," siger Søren Lindgaard, direktør for Eniig Fiber, til Børsen.

Læs også: Bredbåndselskabet Hiper klar til at udnytte fiberselskabers åbne netværk til at kapre flere kunder

Samarbejde giver muligheder

Samarbejdet kan være med til at give fibernetkunderne flere tjenester at vælge imellem i takt med at flere konkurrenter kommer på banen.

Yousee fortalte sidste år til Computerworld, at selskabet ville holde et vågnet øje med udviklingen på medlingerne fra de danske fibernetselskaber.

Dengang fortalte Yousees CFO, Stig Pastwa, til Computerworld, at han godt kunne forestille sig at Yousee kunne levere produkter på andre selskabers fibernet.

Det kan du læse mere om her: YouSee lurer på netværks-åbninger: Derfor vil YouSee (måske) levere produkter over andre selskabers fiber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere