Artikel top billede

Elon Musk svarede en bruger på Twitter og fik Tesla-aktien til at tage et spring i vejret

Et svar til en twitterbruger fra Teslas CEO, Elon Musk, har fået bilproducentens aktie til at tage et hop op. Det var nyheden om at Tesla kan præsentere en ny software til august, der fik aktiekursen til at stige.

Tesla-aktien steg fem procent mandag aften, da Elon Musk i et svar på twitter kunne afsløre, at bilproducenten vil komme med ny software.

Det skriver Reuters.

Den nye software er en ny version af Teslas autopilotsystem, der vil gøre bilen fuldt selvkørende.

I dag betyder Teslas autopilot kun, at bilen er delvist selvkørende, men ifølge Elon Musk, så vil den nye software betyde, at bilen blandt andet selv vil kunne foretage en sammenfletning.

Præsenteres til august

“Indtil nu har vores autopilot, med god grund, udelukkende fokuseret på sikkerhed. Med V9 (version 9 red.) vil vi begynde at have fuldt selvkørende funktioner,” skriver Musk på twitter.

Derudover fortæller den markante iværksætter, at Tesla forventer at kunne sige mere end 280 tegn om den nye software til august.

Tesla har ellers kæmpet med de selvkørende funktioner efter to ulykker, hvor en delvist selvkørende Tesla har været indvoldveret.

Det kan du læse mere om her: Nyt Tesla-crash kulegraves af de amerikanske myndigheder

Det har lagt pres på Tesla, og fået flere forbrugere i USA til at kræve, at Tesla skulle opdatere selskabets autopilotsoftware.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere