Artikel top billede

Elon Musk svarede en bruger på Twitter og fik Tesla-aktien til at tage et spring i vejret

Et svar til en twitterbruger fra Teslas CEO, Elon Musk, har fået bilproducentens aktie til at tage et hop op. Det var nyheden om at Tesla kan præsentere en ny software til august, der fik aktiekursen til at stige.

Tesla-aktien steg fem procent mandag aften, da Elon Musk i et svar på twitter kunne afsløre, at bilproducenten vil komme med ny software.

Det skriver Reuters.

Den nye software er en ny version af Teslas autopilotsystem, der vil gøre bilen fuldt selvkørende.

I dag betyder Teslas autopilot kun, at bilen er delvist selvkørende, men ifølge Elon Musk, så vil den nye software betyde, at bilen blandt andet selv vil kunne foretage en sammenfletning.

Præsenteres til august

“Indtil nu har vores autopilot, med god grund, udelukkende fokuseret på sikkerhed. Med V9 (version 9 red.) vil vi begynde at have fuldt selvkørende funktioner,” skriver Musk på twitter.

Derudover fortæller den markante iværksætter, at Tesla forventer at kunne sige mere end 280 tegn om den nye software til august.

Tesla har ellers kæmpet med de selvkørende funktioner efter to ulykker, hvor en delvist selvkørende Tesla har været indvoldveret.

Det kan du læse mere om her: Nyt Tesla-crash kulegraves af de amerikanske myndigheder

Det har lagt pres på Tesla, og fået flere forbrugere i USA til at kræve, at Tesla skulle opdatere selskabets autopilotsoftware.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere