Artikel top billede

Afgørelsen i den store Atea-sag udskydes endnu engang

Der skulle være faldet dom i Atea-sagen den 19. juni kl 16, men nu er sagen nok engang blevet udskudt.

Retten i Glostrup har endnu engang udskudt afgørelsen i den såkaldte Atea-sag.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Efter planen skulle der være faldet afgørelse tirsdag den 19. juni kl 16, men nu er afgørelsen i stedet udskudt til den 26. juni.

Forsvarsadvokat Sysette Vinding Kruse oplyser til Finans, at sagens afgørelse bliver udskudt på grund af ”rettens forhold”.

Danmarkshistoriens største bestikkelsessag

Sagen omtales ofte som Danmarks-historiens største bestikkelsesag, og her står syv højtplacerede folk fra den danske it-branche tiltalt for enten at have ydet eller modtaget bestikkelse.

Flere tidligere chefer i Region Sjælland er tiltalt for at have modtaget bestikkelse, mens en række tidligere topchefer i Atea - her i blandt tidligere koncernchef Claus Haugesen og tidligere landechef i Danmark Peter Trans - er tiltalt for at have ydet bestikkelse.

Bagmandpolitiet kræver, at de tiltalte skal idømmes fængselsstraffe på op til 2 år og 6 måneder, mens Atea risikerer en bøde på mod 60 millioner kroner.

Læs mere her:
Forsvarer i Ateasagen reagerer skarpt på krav om flere års fængsel: "Anklagemyndigheden skyder bevidst over målet"

Stor millionrabat: Anklager klar til at skære en fjerdedel af sit oprindelige bødekrav til Atea i bestikkelsessag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere