Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Kina overhaler USA på 5G-teknologi

5G-udviklingen boomer i Kina, der i løbet af de sidste tre år har overhalet USA med massive investeringer i 5G-teknologien. Kina har i dag 10 gange så mange områder med 5G-netværk som USA.

Det går lynhurtigt med at få udrullet 5G-infrastruktur i Kina.

Landet har nu 10 gange så mange områder som i USA, hvor 5G-nettet er udrullet, og på bare tre måneder i 2017 har landet bygget flere 5G-master, end USA har gjort i de sidste tre år.

Det er konklusionen i en ny rapport fra det globale revisionshus Deloitte.

Det skriver Reuters.

Læs også: Kina smider Facebook ud af landet efter én dag

Læs også: Vodafone tester 5G i syv store britiske byer: Se dem her

Kina har bygget mere end 300.000 5G-master mere end USA på tre år

Siden 2015 har Kina brugt hele 24 milliarder dollar - svarende til næsten 155 milliarder kroner - mere end USA på mobilinfrastruktur.

Det har konkret betydet, at Kina har bygget hele 350.000 5G-master i den periode, mens der kun er blevet bygget 30.000 5G-master i USA siden 2015.

Det er en forskel på hele 320.000 master.

En del af forklaringen på den eksplosive kinesiske udvikling skal, ifølge rapporten fra Deloitte, findes i, at det er 35 procent billigere at installere det nødvendige udstyr til 5G-teknologien i Kina fremfor USA.

Læs også: Facebook skruer op for tilstedeværelsen i Kina: Planlægger innovationshub
IT-JOB

Story House Egmont A/S

.NET-udvikler

Netcompany

Software Developer

Metro Service A/S

IT Business Partner

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Team Lead OTSOC Engineering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere