Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Kina overhaler USA på 5G-teknologi

5G-udviklingen boomer i Kina, der i løbet af de sidste tre år har overhalet USA med massive investeringer i 5G-teknologien. Kina har i dag 10 gange så mange områder med 5G-netværk som USA.

Det går lynhurtigt med at få udrullet 5G-infrastruktur i Kina.

Landet har nu 10 gange så mange områder som i USA, hvor 5G-nettet er udrullet, og på bare tre måneder i 2017 har landet bygget flere 5G-master, end USA har gjort i de sidste tre år.

Det er konklusionen i en ny rapport fra det globale revisionshus Deloitte.

Det skriver Reuters.

Læs også: Kina smider Facebook ud af landet efter én dag

Læs også: Vodafone tester 5G i syv store britiske byer: Se dem her

Kina har bygget mere end 300.000 5G-master mere end USA på tre år

Siden 2015 har Kina brugt hele 24 milliarder dollar - svarende til næsten 155 milliarder kroner - mere end USA på mobilinfrastruktur.

Det har konkret betydet, at Kina har bygget hele 350.000 5G-master i den periode, mens der kun er blevet bygget 30.000 5G-master i USA siden 2015.

Det er en forskel på hele 320.000 master.

En del af forklaringen på den eksplosive kinesiske udvikling skal, ifølge rapporten fra Deloitte, findes i, at det er 35 procent billigere at installere det nødvendige udstyr til 5G-teknologien i Kina fremfor USA.

Læs også: Facebook skruer op for tilstedeværelsen i Kina: Planlægger innovationshub
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere