Artikel top billede

Kina overhaler USA på 5G-teknologi

5G-udviklingen boomer i Kina, der i løbet af de sidste tre år har overhalet USA med massive investeringer i 5G-teknologien. Kina har i dag 10 gange så mange områder med 5G-netværk som USA.

Det går lynhurtigt med at få udrullet 5G-infrastruktur i Kina.

Landet har nu 10 gange så mange områder som i USA, hvor 5G-nettet er udrullet, og på bare tre måneder i 2017 har landet bygget flere 5G-master, end USA har gjort i de sidste tre år.

Det er konklusionen i en ny rapport fra det globale revisionshus Deloitte.

Det skriver Reuters.

Læs også: Kina smider Facebook ud af landet efter én dag

Læs også: Vodafone tester 5G i syv store britiske byer: Se dem her

Kina har bygget mere end 300.000 5G-master mere end USA på tre år

Siden 2015 har Kina brugt hele 24 milliarder dollar - svarende til næsten 155 milliarder kroner - mere end USA på mobilinfrastruktur.

Det har konkret betydet, at Kina har bygget hele 350.000 5G-master i den periode, mens der kun er blevet bygget 30.000 5G-master i USA siden 2015.

Det er en forskel på hele 320.000 master.

En del af forklaringen på den eksplosive kinesiske udvikling skal, ifølge rapporten fra Deloitte, findes i, at det er 35 procent billigere at installere det nødvendige udstyr til 5G-teknologien i Kina fremfor USA.

Læs også: Facebook skruer op for tilstedeværelsen i Kina: Planlægger innovationshub
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere