Artikel top billede

Kina overhaler USA på 5G-teknologi

5G-udviklingen boomer i Kina, der i løbet af de sidste tre år har overhalet USA med massive investeringer i 5G-teknologien. Kina har i dag 10 gange så mange områder med 5G-netværk som USA.

Det går lynhurtigt med at få udrullet 5G-infrastruktur i Kina.

Landet har nu 10 gange så mange områder som i USA, hvor 5G-nettet er udrullet, og på bare tre måneder i 2017 har landet bygget flere 5G-master, end USA har gjort i de sidste tre år.

Det er konklusionen i en ny rapport fra det globale revisionshus Deloitte.

Det skriver Reuters.

Læs også: Kina smider Facebook ud af landet efter én dag

Læs også: Vodafone tester 5G i syv store britiske byer: Se dem her

Kina har bygget mere end 300.000 5G-master mere end USA på tre år

Siden 2015 har Kina brugt hele 24 milliarder dollar - svarende til næsten 155 milliarder kroner - mere end USA på mobilinfrastruktur.

Det har konkret betydet, at Kina har bygget hele 350.000 5G-master i den periode, mens der kun er blevet bygget 30.000 5G-master i USA siden 2015.

Det er en forskel på hele 320.000 master.

En del af forklaringen på den eksplosive kinesiske udvikling skal, ifølge rapporten fra Deloitte, findes i, at det er 35 procent billigere at installere det nødvendige udstyr til 5G-teknologien i Kina fremfor USA.

Læs også: Facebook skruer op for tilstedeværelsen i Kina: Planlægger innovationshub
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere