Artikel top billede

Kina overhaler USA på 5G-teknologi

5G-udviklingen boomer i Kina, der i løbet af de sidste tre år har overhalet USA med massive investeringer i 5G-teknologien. Kina har i dag 10 gange så mange områder med 5G-netværk som USA.

Det går lynhurtigt med at få udrullet 5G-infrastruktur i Kina.

Landet har nu 10 gange så mange områder som i USA, hvor 5G-nettet er udrullet, og på bare tre måneder i 2017 har landet bygget flere 5G-master, end USA har gjort i de sidste tre år.

Det er konklusionen i en ny rapport fra det globale revisionshus Deloitte.

Det skriver Reuters.

Læs også: Kina smider Facebook ud af landet efter én dag

Læs også: Vodafone tester 5G i syv store britiske byer: Se dem her

Kina har bygget mere end 300.000 5G-master mere end USA på tre år

Siden 2015 har Kina brugt hele 24 milliarder dollar - svarende til næsten 155 milliarder kroner - mere end USA på mobilinfrastruktur.

Det har konkret betydet, at Kina har bygget hele 350.000 5G-master i den periode, mens der kun er blevet bygget 30.000 5G-master i USA siden 2015.

Det er en forskel på hele 320.000 master.

En del af forklaringen på den eksplosive kinesiske udvikling skal, ifølge rapporten fra Deloitte, findes i, at det er 35 procent billigere at installere det nødvendige udstyr til 5G-teknologien i Kina fremfor USA.

Læs også: Facebook skruer op for tilstedeværelsen i Kina: Planlægger innovationshub
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere