Artikel top billede

Google og Unity indgår partnerskab om kunstig intelligens

Googles DeepMind og Unity har netop annonceret et partnerskab, der skal presse AI-udviklingen. Her er hvad Unity skal hjælpe Google med.

Googles AI-virksomhed, DeepMind, og danske Unity har netop annonceret et partnerskab. Unity skal stå bag det testmiljø, hvor DeepMinds AI-forskere i fremtiden kan boltre sig.

"Forskere hos DeepMind prøver at løse enorme AI-problemer, og Unity forsyner dem med en løsning i forhold til at lave komplekse virtuelle miljøer, der vil gøre det muligt at udvikle algoritmer, der kan lære at løse komplekse opgaver i forskellige miljøer," udtaler Danny Lange, vicepræsident for machine learning og AI hos Unity i en meddelelse.

"Vi mener, at AIs fremtid bliver smedet af stadig mere sofistikerede interaktioner mellem menneske og maskine, og Unity er stolt over at være den motor, der muliggør disse interaktioner."

Det skriver Zdnet.

Unity skal mere præcist levere motoren til virtuelle testmiljøer, hvor såkaldte AI-agenter (autonome enheder) kan blive testet af DeepMind. Det arbejde skal især lede til fremskridt inden for bil- og produktionsindustrien.

Læs også: Markedet for AI eksploderer: Så mange milliarder bliver der brugt på løsninger baseret på kunstig intelligens

DeepMind blev købt af Google i 2014, og er i dag en af de førende virksomheden inden for udvikling og forskning i AI. Virksomhedens forskere har blandt andet lagt navn til over 200 peer-reviewed artikler, herunder artikler i tidsskrifter som Nature og Science.

Udfordringerne ved at teste de såkaldte intelligente agenter, er alle de forhold, som eksempelvis en autonom bil, kan komme til at møde i den virkelige verden. Det er netop her, at simulerede miljøer, som Unity altså skal være med til at bygge, kan bidrage til tests og udvikling af AI-agenter.

Unity har etableret sig som udviklingstandarden, når det kommer til 3D-spil. Ifølge Unity selv, står virksomhedens motor bag 60 procent af alt AR/VR-indhold og 50 procent af alle mobile spil på verdensplan.

Netop spilbaggrunden er noget, som DeepMind allerede gør brug af.

"Spil og simuleringer har været en central del af DeepMinds forskningsprogram fra begyndelsen, og denne tilgang har allerede ført til betydeligt gennembrud i AI-forskning, siger Demis Hassabis, medstifter og direktør hos DeepMind.

Læs også: Er du klar til for alvor at sigte efter AI? Her har du fire spørgsmål til et (hårdt) reality check af din virksomhed




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere