Artikel top billede

(Foto: © Ondine Goldswain /)

Her er 10 stillinger som it-specialist, der er ledige netop nu - søg dem her

Er du it-specialist? Ønsker du nye faglige udfordringer? Find dit nye specialistjob her.

I denne uge stiller vi skarpt på it-specialiststillinger på it-jobbank. Vi har udvalgt 10 interessante og aktuelle stillinger.

Cortex søger en SQL Specialist, Valby (21. okt.)

Vi søger til vores kontor i Valby en ambitiøs og dygtig SQL Server Specialist, som brænder for at lave gode og stabile løsninger i store og komplekse miljøer til gavn for vores kunder

Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af it-specialister og en del af vores projekt- og konsulentorganisation, der udarbejder og leverer serviceydelser til nogle af vores største kunders it-platform.

Du bliver endvidere en del af vores Core Services-vagtordning (pt cirka tre uger/år).

Læs mere her.

DSV are seeking a Citrix-specialist, Hedehusene (5. Nov)

As a Citrix-specialist, you will provide Citrix-support for thousands of colleagues around the globe and participate in project work, e.g. implementation of features based on external tools like FSLogix or adding GPU to Citrix infrastructure based on NVIDIA hardware.

Doing so, you collaborate closely with the technology architect, our Citrix vendor and the 2 other Citrix specialists in your team.

With your creative thinking and specialist knowledge, you can support our large and complex environment and contribute proactively with ideas on how to standardise and improve our systems.

As an independent and dedicated problem solver, you go the extra mile to find the best solution – building it end-to-end if need be – and you always stay up to date on your projects.

Read more here.

Scan Global Logistics A/S søger en it-infrastruktur Specialist, Kastrup (14. okt)

Du bliver en vigtig del af vores it-operations-team, som har ansvaret for vores globale it-setup.

Her er god mulighed for personlig og faglig udvikling, og du får indflydelse på både din egen dagligdag og afdelingens udvikling. Vi drifter al it-infrastruktur i selskabet, og der er berøringsflade med alle områder i it-operations med fokus på netværksteknologier.

Systemlandskabet består primært af Windows og Hyper-V, med Aruba/ProCurve samt Cisco ASA på netværkssiden. Der er mulighed for rejseaktivitet i Danmark og Skandinavien, og kørekort er en fordel.

Læs mere her.

DSB are seeking a SOA integration specialist, Taastrup (14. oct. )

As our new senior integration specialist, you will take the technical lead of the development of integration projects at DSB, you will act as a solution architect, setting the direction for the entire team, and you will participate in the actual development.

You will be a part of the projects from design to implementation, and this includes task breakdown and analysis: How do we solve the problem?

What are the specific needs? How do we gather information, and how do we design the backend?

Read more here.

Velux are seeking a master data specialist, Østbirk (21.oct.)

At our office in Østbirk, you will become part of the cConfigure to Order (CTO) department that, together with R&D, make up the VMS Product Development team.

Here, you will join 4 colleagues in the data team who are responsible for our SAP master data, for creating bills of material for new products and for addressing special requests from our customers.

Together with your colleagues in CTO, you evaluate new orders and create unique instructions for production based on master data. Furthermore, you will work with your team and across VMS Production to optimise our master data and build new processes on a continuous basis.

Read more here.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger to SAP-specialister, København (17.oktober)

Du er SAP-specialist med flair for forretning og har minimum 10 års erfaring med SAP, gerne inden for et eller flere af områderne SAP Basis/Infrastruktur, FI/CO, PSCD og SAP-integration/interfaces (SAP PI, ftp, webservices mv.).

Vi forestiller os, at du har erfaring med leverandørstyring og projektstyring.

Du har tidligere arbejdet som product/system-owner/systemejer, it-/forretningskonsulent eller kommer fra en lignende stilling.

Du vil blive en del af kontoret Betalings- og Økonomisystemer, som består af 18 medarbejdere.

Kontoret er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som omfatter Skatteforvaltningens udførende og strategiske it-leverandørstyring.

Læs mere her.

Milstone are seeking a Senior Integration Specialist, Brøndby (1.nov.)

Do you have the passion and thirst for security industry? Do you want to help our world better see?

Are you interested to join the No. 1 Video Management Software company?

Are you an experienced developer with interest in collaborating and managing partners’ projects? Then this is your chance to join a company with big growth rates and friendly environment.

As a Senior Integration Specialist, you will operate in the landscape of new technologies, systems or software to be integrated with our world class video management platform.

You will act as the key contact for technical integration activities with technology partners who is driving integration projects with the aim to build solutions including our video management system with the use of our SDK/API options.

Read more about the job here.

KMD søger en licensspecialist, Ballerup, Aalborg og Aarhus (7. nov.)

Som licensspecialist indgår du i et fokuseret team, der varetager alle henvendelser og forespørgsler på software fra vores kunder, som tæller såvel offentlige organisationer som private virksomheder.

Med udgangspunkt i din specialistviden rådgiver og tilbyder du kunden den rigtige løsning og pris – ofte i samarbejde med den ansvarlige sælger. Den rigtige licensrådgivning kræver indsigt i den enkelte software producents licensmodel(ler), hvor kundernes anvendelse af forskellige cloud- og on-premise-løsninger skal afspejles i en korrekt licensering.

Du er endvidere bindeled mellem kunden og softwaredistributøren/producenten, når dette kræves. Når du eller sælgeren har ordren i hus, skal du ligeledes sikre korrekt håndtering og levering.

Læs mere her.

Mercantec søger data/it-specialist, Viborg (18.okt.)

Har du en stærk it-faglig baggrund og erfaring med netværk- og serverteknologier? Og brænder du for at give din viden videre?

Vi søger en kollega, som har fagligheden i højsædet og som har lyst til at undervise på efteruddannelse og virksomhedsrettede kurser inden for en række emner.

Som underviser på Teknologisk Videncenter er er du med til at uddanne it-eksperter, så de har netop de kompetencer, som erhvervslivet har brug for.

Du får et stærkt samarbejde med et hold dygtige og dedikerede kolleger, hvor I sammen skaber undervisning, som baserer sig på elevernes og kursisternes evner og lyst til at lære.

Læs mere her.

Region Midtjylland søger It-specialist til stort driftsmiljø, Aarhus og Viborg (31.okt.)

Er du motiveret for at arbejde med Region Midtjyllands mobility-platform (MDM)? Og er du teknisk dygtig og passioneret omkring automatisering? Så er muligheden her.

Du bliver en del af kontoret it-drift i området Klienter, hvor vi er cirka 25 medarbejdere med forskellig baggrund og alder.

It-drift er den operationelle del af regionens it-afdeling, der har ansvaret for stabil drift af it-systemer i hele regionen til gavn for hospitalerne og i sidste ende patienterne.

Du har en relevant it-uddannelse eller erfaring, der modsvarer det. Det vigtigste for os er, at du brænder for det, du laver, og at du har en passion for automatisering og ønsker at skabe langsigtede løsninger, som passer ind i et komplekst it-miljø.

Læs mere her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere