Artikel top billede

Nu kårer vi Danmarks bedste it-chef: Kom med til kåringen af Årets CIO 2018

Invitation: Der er lagt op til et brag af en fest, når Computerworld, IDC og Dansk IT kårer Årets CIO 2018. Du har muligheden for at deltage i netværks-arrangementet på den øverste hylde i den danske it-sektor.

Invitation: Uden it, ingen forretning. Så enkelt kan det siges.

Det gælder ikke mindst for de fem danske top-CIO’er, som er nomineret til titlen som Årets CIO 2018.

Deres indsigt, viden, kompetencer og fremdrift spiller en helt afgørende rolle for de virksomheder, som de er ansat i.

Deres konkurrence-evne, produktivitet og effektivitet bygger på ikke mindst på den edge, som gennemtænkt, innovativ og effektiv it-anvendelse giver.

Vil du med?

Onsdag 6. juni kårer Computerworld, Dansk IT og IDC den bedste af de fem nominerede til Årets CIO 2018, og du har mulighed for ansøge om at komme med til arrangementet.

Kåringen finder sted i Odd Fellow Palæet i København, hvor vi indbyder til en dag med dyb fokus på it-funktionen og CIO’ens rolle nu og i den kommende fremtid som konkurrence- og forretnings-skabende lokomotiv i en tid præget af digital transformation, uanset hvor vi kigger hen.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.

Vinderen af Årets CIO 2018 træder ind i en eksklusiv række af prominente it-topchefer, som har vundet titlen, siden den blev indstiftet i 2009.

Du kan se hele listen over vindere her til højre.

Bemærk: Der er tale om et arrangement forbeholdt CIO’er, it -direktører og beslutningstagere, og Computerworld og IDC forbeholder sig derfor ret til ikke acceptere tilmeldinger fra personer uden for målgruppen samt fra samarbejdspartneres direkte konkurrenter.

Læs interview med de fem nominerede herunder:

Jesper Riis, DSV


Som spritny CIO for DSV fik Jesper Riis til opgave at skaffe 300 millioner kroner og overtage 23.000 ekstra brugere
Nomineret til Årets CIO 2018: Kort efter Jesper Riis satte sig i CIO-stolen hos DSV, begyndte DSV at forberede et gigantisk opkøb af en konkurrent. Det gav den nye CIO ansvaret for at finde et trecifret millionbeløb i synergier og sætte gang i oprettelsen af 23.000 nye specialiserede brugere. Det har ikke blot krævet mange timer, men også en særlig opskrift.

Steffen Andersen, Adform


Steffen Andersen er en af Danmarks bedste CIO'er: Styrer Adform i et vildt teknologiræs mod gigantiske konkurrenter
Nomineret til Årets CIO 2018: Tag med på et vildt teknologiræs med 2,7 milliarder visninger, budprocesser på 300 millisekunder, millioner af transaktioner i sekundet og konkurrenter som Facebook og Google. Læs her, hvordan Steffen Andersen, CIO hos Adform, sikrer, at virksomheden er helt fremme teknologisk.

Kristian Hjort-Madsen, PFA


CIO Kristian Hjort-Madsen har spredt PFA's it ud i alle mulige retninger for at få mere kog i gryden: "Jeg tror simpelthen ikke på, at vi it-folk tænker visionært nok"
Nomineret til Årets CIO 2018: Hos PFA skal it-chefen ikke forretningsudvikle. Han skal sørge for, at hele organisationen tænker digitalt fra starten. CIO Kristian Hjort-Madsen har nemlig ikke alle de gode idéer selv.

Peter Cabello, Pandora


CIO Peter Cabello spiller en nøglerolle i Pandoras globale vækstplaner: Sådan har han gjort it til en afgørende faktor
Nomineret til Årets CIO 2018: Peter Cabello Holmberg, global CIO hos Pandora, har fået en nøglerolle i smykkegigantens ambitiøse fem-års vækststrategi. For to år siden fik han at vide, at it skulle helt ind i Pandoras forretning og fremtidsplaner. Læs her, hvordan han har grebet den store opgave an.

Ann Fogelgren-Pedersen, Børsen


Hun brændte hele Børsens digitale hus ned: "Vi var fuldstændigt låst i vores backend-systemer. Det var dybt umoderne. End of life"
Nomineret til Årets CIO 2018: Ann Fogelgren-Pedersen har på under et år skulle udskifte samtlige nøglesystemer og bygge et helt nyt digitalt hus hos Dagbladet Børsen. Den udfordring har sikret hende et nyt job samt en plads blandt de fem nominerede til Årets CIO 2018.