Spørgeskema: Hjælp Computerworld - og vær med i konkurrencen om lækre BeoPlay P2-højttalere

Computerworld er i gang med en stor undersøgelse af de største og mest toneangivende it-virksomheders image blandt it-professionelle - og vi har brug for din hjælp.

Computerworld er i gang med en stor undersøgelse af de største og mest toneangivende it-virksomheders image blandt it-professionelle - og vi har brug for din hjælp.

Undersøgelsen vil give et unikt indblik i it-virksomhedernes omdømme og kvalitet – og resultaterne bliver offentliggjort på Computerworld.

KLIK HER FOR AT STARTE UNDERSØGELSEN

Som deltager i undersøgelsen skal du bedømme en række tilfældigt udvalgte toneangivende it-virksomheder på en række forskellige imageforhold.

Blandt deltagerne i undersøgelsen trækker vi lod om tre x lækre BeoPlay P2-højttalere. Vinderne får direkte besked efter undersøgelsen er afsluttet.

Undersøgelsen gennemføres af Computerworlds samarbejdspartner IFO-Instituttet for Opinionsanalyse ApS, der står som garant for, at din besvarelse behandles anonymt.

Resultaterne fra undersøgelsen vil give et unikt billede af, hvordan it-professionelle opfatter it-virksomhederne og være med til at danne grobund for bedre beslutninger, når der fremover skal vælges leverandør.

Resultaterne offentliggøres på Computerworld.dk.
Premium
Sådan turboimplementerede GateHouse helt nyt ERP-system på blot 26 dage: "Systemet skulle kunne favne det hele og integrere forretningerne med hinanden"
På 26 dage midt i coronakrisen og hen over påsken implementerede den danske softwarevirksomhed GateHouse en ERP-løsning fra IFS som erstatning for et bare to år gammel NAV-løsning. Her er historien om, hvordan det lykkedes.
Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Bevis værdien ved Vulnerability Management med 4 simple trin
Vulnerability Management kan føles som en endeløs klatretur. Derfor kan du med dette whitepaper få indsigt i hvordan du fokuserer på dine indsatser, beviser værdien af dit program og opnår tillid, budget og anerkendelse med fire simple steps.