Artikel top billede

Antallet af danskere med lynhurtigt bredbånd eksploderer

Danskerne vælger i stigende grad bredbånd med en hastighed på mere end 100 Mbit. Sidste år var stigningen på mere end 60 procent. Det viser ny undersøgelse fra Energistyrelsen.

Kongerigets hustande flyder med devices, der er koblet op på internettet, og for mange familier er en halv håndfuld smartphones, et par tablets og en til flere pc'er og konsoller ikke fri fantasi.

Mange danskere vælger samtidigt at få mere power på internettet derhjemme. Internettet buldrer således i højere fart end tidligere ud til de danske forbrugere.

Flere og flere danskere vælger nemlig en internetforbindelse på mere end 100 Mbit.

Det viser en ny undersøgelse Energistyrelsen.

I løbet af 2018 var der således en stigning i antallet af danske bredbåndsabonnenter med en lynhurtig forbindelse på hele 62 procent.

Det betyder, at der nu er 866.000 bredbåndsabonnementer med en hastighed på mere end 100 Mbit her i landet.

Styrelsen oplyser, at det totale antal abonnenter er 2.530.000, hvilket vil sige, at andelen af de danske abonnenter, der har en hurtig forbindelse, er oppe på 34,2 procent sammenholdt med 21,4 procent året før.

Læs mere her: Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning

Læs mere her: TDC i gang med første bølge af fiberudrulning: 4.000 husstande i disse byer står først i køen til gratis tilslutning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere