Artikel top billede

Billede: Jobindex.dk

Gode trick til rekruttering: Sådan får du fat på it-medarbejdere via joboplag og LinkedIn

Ikke alle har råd til dyre rekrutteringskonsulenter i jagten på it-talenter, men du kan gøre meget via jobopslag og LinkedIn. Her er en række gode tricks og værktøjer til at ramme plet med jeres jobopslag og udnyttelse af LinkedIn.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Gode råd til hvordan du får held med jobopslag
  • Hvornår det er bedst at lægge jobopslag op
  • Et bud på tre LinkedIn-værktøjer, der kan hjælpe dig til at få fat på it-talenter
1.435
7:15 min
Når du skuffet ser på de to nyudklækkede studenter fra Arkæologi i receptionen ventende på den tredje interviewrunde i ansættelsesprocessen til jeres nye DevOps-specialist, er det måske på tide at gøre noget ved jeres rekrutteringsstrategi.

Ikke alle har råd til at ansatte et dyrt rekrutteringsbureau, der kan komme op med en liste fyldt med geniale nye it-kandidater, men du kan gøre meget selv uden at sætte dit budget over styr.

Med avancerede søgeredskaber og et par tips og tricks til dine jobannoncer, kan du øge dine chancer for at tiltrække de nødvendige it-kandidater.

Om det er via Danmarks største CV-database hos Jobindex, der har mere end 130.000 CV'er eller det er via Linkedin, hvor du kan springe ud i et jobnetværk med 590 millioner kandidater, er her et par vitale råd og værktøjer til, hvordan du griber det an.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter