Artikel top billede

Sådan ser det intelligente drømmekontor ud: Her kæmper 240 mennesker om 150 siddepladser - og de elsker det

I Polys kontor er det lykkedes at klemme 240 ansatte i et kontor med 150 siddepladser. Aligevel er medarbejdertilfredsheden er i den absolutte superliga.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se, hvordan Polys fleksible, intelligente kontor ser ud
  • Forstå, hvordan 240 mennesker kan arbejde ved 150 arbejdspladser
  • Kom med rundt, og se de intelligente løsninger i aktion
2.022
10:15 min
Ejer man et kontor i hjertet af landets største byer, har man utvivlsomt bemærket, at priserne på erhvervslokaler nærmest er fordoblede igennem de seneste 10 år.

Det resulterede i en eksplosion af alternative kontortilbud som kontorhoteller, flyverpladser, co-work spaces og endda caféer – men den mest økonomiske løsning, at stuve flere mennesker ind på stadigt mindre plads, vinder også frem – med fare for at finde stadigt flere sure miner blandt de ansatte.

Derfor lyder det som ren fantasi, når en virksomhed som Poly (tidligere kendt som Plantronics og Polycom) ved hjælp af lav- og højteknologiske midler formår at klemme op til 240 ansatte ind i et kontor med bare 150 sæder.

Bedriften bliver endnu større af, at der igennem de sidste 10 år gradvist bliver scoret højere og højere i medarbejdertilfredshed.

Computerworld har besøgt det hollandske drømmekontor. Se billederne og kom på rundtur på kontoret. Måske kan du lære noget.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er IT-Branchens ideer til, hvordan små it-virksomheder kan komme til fadet i kampen om de store kontrakter: "Den offentlige sektor har et kæmpe ansvar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danmarks store GDPR-retssag mod Ilva udskydes på ubestemt tid: Kan være på vej til EU-domstolen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Rigspolitiet søger it-direktør til at stå i spidsen for Koncern IT med 420 medarbejdere: Har slået Lars Ole Dybdals stilling op

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sydbanks nye CISO Kewin Peltonen: Rigide regler kan være en klar fordel

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske kommuner søsætter fem nye AI-projekter