Artikel top billede

Sådan ser det intelligente drømmekontor ud: Her kæmper 240 mennesker om 150 siddepladser - og de elsker det

I Polys kontor er det lykkedes at klemme 240 ansatte i et kontor med 150 siddepladser. Aligevel er medarbejdertilfredsheden er i den absolutte superliga.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se, hvordan Polys fleksible, intelligente kontor ser ud
  • Forstå, hvordan 240 mennesker kan arbejde ved 150 arbejdspladser
  • Kom med rundt, og se de intelligente løsninger i aktion
2.022
10:15 min
Ejer man et kontor i hjertet af landets største byer, har man utvivlsomt bemærket, at priserne på erhvervslokaler nærmest er fordoblede igennem de seneste 10 år.

Det resulterede i en eksplosion af alternative kontortilbud som kontorhoteller, flyverpladser, co-work spaces og endda caféer – men den mest økonomiske løsning, at stuve flere mennesker ind på stadigt mindre plads, vinder også frem – med fare for at finde stadigt flere sure miner blandt de ansatte.

Derfor lyder det som ren fantasi, når en virksomhed som Poly (tidligere kendt som Plantronics og Polycom) ved hjælp af lav- og højteknologiske midler formår at klemme op til 240 ansatte ind i et kontor med bare 150 sæder.

Bedriften bliver endnu større af, at der igennem de sidste 10 år gradvist bliver scoret højere og højere i medarbejdertilfredshed.

Computerworld har besøgt det hollandske drømmekontor. Se billederne og kom på rundtur på kontoret. Måske kan du lære noget.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.