Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Iværksættere og revisorer bekymrede over digital post

Iværksætter og revisorer er bekymrede over udsigten til ny digital post.

Danske Revisorer og Dansk Iværksætter Forening er bekymrede over udsigten til mere administrativt bøvl og ressourcespild, når næste generation af digital post kommer, skriver Finans.

Det skyldes, at løsningen måske vil medføre, at der kommer to digitale postkasser frem for kun en enkelt.

Ifølge avisen skyldes det, at den kommende løsning meget vel vil indebære, at virksomheder skal modtage offentlig post på virk.dk, mens dokumenter fra banker, forsikringsselskaber og lignende skal leveres et andet sted.

“Bureaukrati og papirnusseri er i forvejen den største barriere for iværksættere, og det her vil bare skabe dobbelt så meget bøvl og ressourcespild for virksomhederne. Det virker som et tåbeligt tilbageskridt på teknologien,” siger Peter Kofler, bestyrelsesformand i Dansk Iværksætter Forening.

Det er e-Boks, der har den nuværende kontrakt, der samler alle dokumenter. Selskabet har netop fået forlænget ordren, da det store udbud om en ny løsning blev annulleret lige før jul.

Det kan du læse mere om her: Digitaliseringsstyrelsen nødt til at forlænge eBoks-kontrakt efter annullering af kæmpeudbud: Forsinkelse kommer til at koste 43 millioner kroner.

Læs også:

Advarselslamper tændt over næsten hver tredje af de nuværende statslige it-projekter: Se hvilke her

Digitaliseringsstyrelsen klar med kæmpe genudbud efter pludselig aflysning




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere