Artikel top billede

Stjernemobilen OnePlus 7 Pro er ude: Kan kendes på sit drømme-display

Den kinesiske mobilproducent OnePlus lancerer for første gang to toptelefoner ud på en gang. Topmodellen OnePlus 7 byder på en yderst lovende mobilskærm.

Den kinesiske telefonproducent har siden debuten i 2014 markeret sig ved hvert halve år at lancere en stærk mobiltelefon til en relativ skarp pris.

Med sine to nye toptelefoner, bryder selskabet med sin tradition, ved i denne ombæring at løfte sløret for to telefoner: En OnePlus 7 samt en mere ambitiøs OnePlus 7 Pro.

Mens OnePlus 7 byder på en hardware-opdatering af efterårets, sigter mobilproducent højere end nogensinde med Pro-varianten som på papiret ser ud til at matche markedets bedste smartphones.

Læs også: OnePlus på vej med overraskelse: Den vilde OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pros yderst lovende display

OnePlus 7 Pro vil markere sig ved at byde på hele 6,7 tommer quad HD+ skærm som får til at fylde hele frontpartiet. Ingen notches eller huller til hverken frontkamera, fingeraftrykslæser eller højttalere her.

Bedriften opnås ved at skjule fingeraftrykslæseren ind i displayet og ved at pakke selfiekameraet i en popup-anordning som springer op efter behov.

Det store lærred er bygget op omkring OLED-teknologi som her leverer HDR10+ farver og kontrast.

Som noget unikt udenfor dedikerede gaming-telefoner fra Razer eller Asus, sørger skærmen for at opdatere sig med 90 Hz, hvilket giver langt mere flydende indtryk end i øvrige smartphones.

Alt i alt leverer OnePlus en glimrende skærmkvalitet, som ifølge skærmspecialisterne fra Displaymate rækker til topkarakteren A+.

Masser af pixels og power

Med OnePlus 7 Pro følger et tredobbelt kamera som byder på en overflod af pixels. Hovedkameraet er på hele 48 megapixels og er parret op med en f/1,7 optik med billedstabilisering, mens det akkompagneres af et teleobjektiv med otte megapixels, 3x zoom, f/2,4 blænde og optisk stabilisering. Kamera-trekløveret afrundes af et ultra vidvinklet 16 megapixels modul med 117 graders synsfelt.

OnePlus 7 nøjes her med et enkelt 48 megapixel kamera med en sekundær optik til portrætfunktioner.

Inde i mobilen snurrer en Snapdragon 855 octa-core processor med 6, 8 eller 12GB RAM samt enten 128 eller 256 gb lager alt efter konfiguration. Softwaren ombord er Android 9.

Batteriet er på i alt 4.000 mAh og kab kvikoplades med OnePlus 'Warp Charge'.

Højere pris

I takt med at OnePlus skruer op for ambitionerne, skruer selskabet også op for priserne som i OnePlus 7 Pros tilfælde debuterer ved 5.399 kroner for en model med 6 gb RAM og 128gb lagerplads.

OnePlus 7’s startpris starter ved et lavere prisleje på 4.299 kroner, ligeledes for 6gb RAM og 128gb lagerplads.

OnePlus 7 Pro salget skydes i gang 21. maj, mens OnePlus 7 får salgsdebut 4. juni.

Se også: Huawei P30 Pro – Denne mobil slår konkurrenterne ud på teknisk knock-out




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere