Artikel top billede

Samsungs nyeste ultrabærbar holder nærmest evigt: 23 timer på en enkelt opladning

Samsung forsøger sig igen med en ultralet bærbar – kolossal driftstid bliver en af dens største salgsargumenter.

Mens Samsungs to nye mobilstjerner løb med mest af opmærksomheden ved Samsungs sommer-presseevent, blev en spændende uventet nyhed offentliggjort: Bærbaren Galaxy Book S.

Se også: Samsungs nye Note 10 wunder-mobil kommer i to størrelser: Den mindste er den mest lovende

Selvom den udefra set kan ligne en sædvanlig ultrabærbar med 13,3 tommers touch-display, byder Galaxy Book S på komponenter, som sjældent er set i laptop-verdenen.

Inde i maskinrummet på Samsung-bærbaren er det nemlig en Qualcomm-processor, altså en CPU med rødder i mobilbranchen, der driver Windows 10-styresystemet frem.

Her er tale om en af de første maskiner med Qualcomms Snapdragon 8cx processor ombord, som ifølge Samsung skulle have 40 procent højere generel ydelse samt 80 procent højere grafisk ydelse end sidste års Galaxy Book, som dengang kørte Windows på en anden mobilprocessor fra Qualcomm, Snapdragon 850.

Forgængeren kunne ifølge Samsung klare 20 timers batteridrift.

Den største fordel ved den nye processor bliver sandsynligvis driftstiden. Galaxy Book S kan, ifølge Samsung, klare sig i op 23 timer på en enkelt optankning.

Takket være sin mobile rødder, byder maskinen også på et mobilmodem, så 4G-netværket kan tilgås på farten.

Hele pakken ender med at veje under et enkelt kilo, og fylde mindre end et A4-ark med dimensioner på 305,2 x 203,2 x 12 mm.

Samsung Galaxy Book S kommer i enten sølv eller rosa til priser, der debuterer ved 999 amerikanske dollar, knap 6.700 kroner, for en model med 256 gb lagerplads og otte gb RAM.

Læs også: Vi tester klodens letteste laptop: Det her er maskinen, som du vil have med på din næste forretningsrejse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.