Artikel top billede

It-sikkerhedschef og formand for rådet for digital sikkerhed: Disse krav kan du stille til din it-sikkerhedsleverandør

Podcast: Hvilke krav kan du stille til din leverandør af it-sikkerhed? Det har den erfarne sikkerhedsekspert og formand for Rådet for digital sikkerhed, Henning Mortensen, en række bud på.

Det bliver stadig sværere at holde trit med udviklingen inden for sikkerhedsområdet.

For en ting er at stress-niveauet stiger. Især hvis du har hørt nogle af historierne i de foregående episoder.

Noget andet er at investeringsbehovet vokser i takt med at de it-kriminelle bliver smartere – og fordi lønnen stiger i takt med at kampen om de rette medarbejdere strammer til.

Mange virksomheder vælger derfor at outsource hele eller dele af deres sikkerhedsløsninger til såkaldte managed løsninger. Det vil sige it-sikkerhed som abonnementsordning.

Det lyder besnærende. Men der findes som bekendt ingen gratis frokoster.

Derfor har vi i denne episode allierede os med den erfarne sikkerhedsekspert Henning Mortensen – der kan hjælpe os med hvilke krav du skal stille til din leverandør af it-sikkerhed.

Henning arbejder til dagligt som it-sikkerhedschef hos AO Johansen der sælger materialer til byggebranchen og er desuden formand for Rådet for digital sikkerhed.

Dette er tiende og sidste episode af Security Central. Du kan finde en oversigt over alle episoderne her.

Værter er chefredaktør for Computerworld, Lars Jacobsen og Thomas Damsgaard, Head of Enterprise for Norden og Benelux hos Kaspersky.

Husk også du kan abonnere på Security Central på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.